Värjättyjä hiuksia kannattaa hoitaa hyvin, jotta voit ylläpitää värin kestoa mahdollisimman pitkään. Hiusväri kuluu turhaan väärillä tuotteilla tai huonoilla hoitotavoilla. Tutustu parhaisiin tuotteisiin värjätyille hiuksille.

SÄVYTTÄVÄT HOITOAINEET JA HIUSNAAMIOT

Sävyttävät hoitoaineet sekä hiusnaamiot antavat hiuksiin takaisin pesun kuluttamaa väriä. Samalla saat kosteutta ja elävyyttä hiuksiin.

SÄVYTTÄVÄT SHAMPOOT

Värjätyille hiuksille kannattaa valita mahdollisimman lempeä ja mieto shampoo. Sävyttävät shampoot ovat juuri tälläisiä pesutuotteita, jotka myös antavat väriä tyveen ja juurikasvun peittoon.

VÄRJÄTTYJEN HIUSTEN SHAMPOO

Olipa haussa tehokosteuttava tai sulfaatiton shampoo, niin täältä saat parhaat vinkit värjättyjen hiusten shampoista. Värjättyjen hiusten shampoot hidastavat värin haalistumista ja kosteuttavat hiusta.

Muista myös hellävaraiset Sulfaatittomat shampoot ja Hajusteettomat shampoot.

HOPEASHAMPOOT ja HOPEAHOITOAINEET

Vaaleiden hiusten hoitoon parhaat hopeashampoot ja -hoitoaineet, jotka korjaavat sävyn puhtaaksi mutteivat kuivata hiusta.

HOITAVAT HIUSNAAMIOT

Hiusten värjääminen kuluttaa hiuksen rakennetta ja heikentää kosteustasapainoa. Ravitse hiuksiasi hoitavilla hiusnaamioilla, jotka sopivat hyvin värjätyille hiuksille.

AURINGOLTA SUOJAAVAT TUOTTEET

Suojaa hiuksesi UV-suojallisilla hoitotuotteilla, ja säästät hiusväriäsi.

LÄMPÖSUOJAT HIUKSILLE

Värjättyjen hiusten kosteus ja sävy pysyy kunnossa, kun käytät lämpösuojaa hiuksia muotoillessa.

Muista myös muut kosteutta lisäävät hoitotuotteet.

HIUSTUOTTEET HALVALLA NETISTÄ? Löydä parhaat nettikaupat, joista saat hiustuotteet parhaaseen hintaan.