Hiukset

Paras selvityssuihke hiuksille – kosteuttavat ja hoitavat suihkeet helpottavat harjaamista

Paras selvityssuihke hiuksille on hoitava, kosteuttava ja antaa harjan liukua kuin itsestään hiusten läpi. Selvityssuihkeen avulla pidät hiuksesi kauniin sileinä etkä kuluta hiuksiasi harjalla repimällä.

Löydät tekstistä mikä on paras selvityssuihke hiuksillesi. Tutustu myös miten käytät selvityssuihketta ja miksi selvityssuihketta kannattaa käyttää.

paras selvityssuihke hiuksille

Paras selvityssuihke hiuksille

*mainoslinkki

Hajusteeton tehotuote

Briogeo on hajustevapaa selvityssuihke, jonka sisältö on suurimmaksi osaksi luonnollista alkuperää. Neutraali tuoksu onkin hyvä, koska joskus hajusteet voivat tarttua hiuksiin ja tuoksua nenään vähän väliä.

Briogeota suositellaan kaikille hiuslaaduille, mutta sanoisin ettei sitä kannata suihkia liikaa ohuille hiuksille. Ainakin omalla kohdallani varoin käyttämästä suihketta liian lähelle tyveä, mutta hiusten pituuksiin Briogeon selvityssuihke toimii minulla sopivasti annosteltuna. Suihketta voi käyttää myös ensin käsiin, ja siitä hiuksiin levittäen, jos haluaa tuotteen tarkemmin esimerkiksi latvoihin. Mielestäni Briogeo antoi juuri riittävästi hoitavuutta, joka mahdollistaa hiusten selvittämisen nätisti ja hiukset saavat ravitsevia ainesosia.

Briogeon selvityssuihke on muun muassa vegaaninen, silikoniton ja sulfaatiton. Se voi olla paras selvityssuihke sinulle, jolla on herkempi iho tai haluat ”turhista” raaka-aineista vapaan selvityssuihkeen.

Osta Bangerhead: BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Aloe + Oat Milk Ultra Soothing Detangling Spray*

Osta Nordicfeel: BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Aloe + Oat Milk Ultra Soothing Detangling Spray*

Osta Lyko: BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Aloe + Oat Milk Ultra Soothing Detangling Spray*

Lue myös: Pörröisten hiusten shampoot

BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Aloe + Oat Milk Ultra Soothing Detangling Spray paras selvityssuihke hiuksille

Sileät hiukset nopeasti

Amikan tuote on viralliselta nimeltään pohjustussuihke, mutta siinä on kaikki ominaisuudet mitä selvityssuihkeelta kaipaa ja enemmänkin. Tätä voi käyttää siis selvityssuihkeen tapaan, mutta myös kampausten pohjalle lämpösuojan ansiosta. Amika on siis eräänlainen hiusten kaunistussuihke, joka saa myös hiukset takkuvapaiksi.

Amikan selvityssuihke on todella tehokas hiuksissani, joten en käytä sitä kovin runsaasti. Saan hiuksiini ihanan pehmoisen tunteen ja sileyden, joka tekee hiusten harjaamisesta hyvin helppoa. Hiukseni tuntuvat todella sileiltä, ja näyttävät hoidetuilta.

Amika on kokeilemisen arvoinen selvityssuihke, kun haluat kauniin takuttomat ja sädehtivät hiukset. Suosittelen tätä käsittelyistä kuiville tai kuluneille hiuksille, jotka kaipaavat hoitavuutta. Suihke sopii myös tuuheille hiuksille, sekä ohuille hiuksille kevyellä annostelulla.

Osta Lyko: Amika The Wizard Detangling Primer*

Osta Cocopanda: Amika The Wizard Detangling Primer*

Lue myös: Keratiinituotteilla sileät hiukset

Amika The Wizard Detangling Primer paras selvityssuihke hiuksille

Erinomainen luonnonkosmetiikan selvityssuihke

Rahua on toimiva luonnonkosmetiikan vaihtoehto selvityssuihkeeksi, kun haluat nopeasti harjattavat ja hoidetut hiukset ilman silikoneja. Luonnollisuudesta huolimatta selvityssuihkeessa on UV-suoja, joka on hyvä hoitava lisä kesäaikaan.

Suihkutan Rahuaa aina pesun jälkeen, ja tämän ansiosta hiukseni kuivuvat nätin näköisiksi. Sähköisyys ja takut ovat poissa, ja tilalla on kauniisti laskeutuvat hiukset. Hiuksissani näkee selvän muutoksen hoidetumpaan suuntaan, joten luonnonkosmetiikan tehoaineisiin kannattaa luottaa. Peilistäni ei tuijota pörröpeikko, vaan hiukseni ovat sileän hoidetut.

Rahua on tehokosteuttava muttei tee hiuksia painaviksi, joten voisin kuvitella tämän olevan hyvä selvityssuihke eri tarpeisiin. Olen kuullut Rahuan toimivan jopa paksun kiharoille hiuksille, mutta se on erinomainen myös minun ohkaiselle tukalle.

Osta Bangerhead: Rahua Hydration Detangler + UV Barrier*

Osta Nordicfeel: Rahua Hydration Detangler + UV Barrier*

Lue myös: Luonnonharjaksinen hiusharja ei revi hiusta

Rahua Hydration Detangler + UV Barrier paras selvityssuihke hiuksille

Hoitava ja kosteuttava valinta

Unite ei ole kovin tuttu merkki, mutta tämä on hyvä selvityssuihke. Pullon suihke on hienovaraista, joten sitä ei tule hiuksiin kerralla liikaa. Saan hiuksiini ihanaista pehmeyttä, joka myös pysyy hiuksissa seuraavaan pesukertaan asti. Uskaltaisin väittää, että moni tulee ihastumaan siihen miltä hiukset näyttää ja tuntuu Uniten selvityssuihkeen käytön jälkeen.

Tässä on siis hoitava koostumus, jonka ansiosta harjaaminen ei aiheuta katkenneita hiuksia. Harja liukuu helposti, kun suihkautan Uniten selvityssuihketta tukkaani pesun jälkeen. Heikkokuntoiset hiukset hyötyvät etenkin tästä, koska hiusten selvittäminen on suihkeen ansiosta helppoa.

Uniten selvityssuihke sopii myös hiusvärin ylläpitoon ja se sisältää lämpösuojan. Hinnaltaan Unite on kampaamotasoa, mutta sanoisin hinnan olevan kohdillaan laatuun nähden. Hedelmäinen tuoksu kruunaa kokonaisuuden.

Lykon verkkokaupassa Uniten selvityssuihkeesta puuttuu vielä suomenkielinen tuotekuvaus, mutta tuotearvosteluista näkee suihkeen olevan hyvin suosittu.

Osta Bangerhead: UNITE 7Seconds Condition Leave in Detangler*

Osta Lyko: UNITE 7Seconds Condition Leave in Detangler*

Lue myös: Jätettävät hoitoaineet TOP 5

UNITE 7Seconds Condition Leave in Detangler paras selvityssuihke hiuksille

Jokaiselle sopiva selvityssuihke

KMS on koostumukseltaan kevyt hoitosuihke, mutta silti ravitseva, joten se sopii hyvin selvityssuihkeeksi. Tämän ansiosta sanoisin, että KMS sopii niin hennoille, mutta myös kuivuneille hiuksille. Käytän tätä erityisesti pitkien hiusten pituuksiin, jotta hiusten kuivimmat osat saavat eniten kosteutusta. Hiukseni saavat tästä sileämmän pinnan, mutta ilman latistusta.

Käytän KMS selvityssuihketta pesun jälkeen, kun hiukset ovat kevyesti jo kuivuneet. Silloin saan parhaan tuloksen, ja voin harjata hiukset ilman takkujen repimistä. Muista ravistaa pulloa ennen käyttöä, koska tämä on kaksifaasinen tuote.

Sanoisin KMS:n olevan sellainen selvityssuihke, joka sopii moneen eri tarpeeseen ja hiuslaadulle.

Osta Lyko: KMS Moistrepair START Leave-In Conditioner*

Osta Cocopanda: KMS Moistrepair START Leave-In Conditioner*

Osta Bangerhead: KMS Moistrepair START Leave-In Conditioner*

Lue myös: Hoitavimmat hiusnaamiot

KMS Moistrepair START Leave-In Conditioner paras selvityssuihke hiuksille

Pörröisyyden poistaja ja lämpösuojaava

L’Oréalin uusi suihke on sinulle, joka haluat yhdestä tuotteesta paljon hyötyä. Suihke sopii hiusten kampaamisen helpottamiseen, mutta se suojaa esimerkiksi muotoilulaitteiden lämmöltä ja hoitaa värjättyjäkin hiuksia tehden niistä paremmin käsiteltävät.

L’Oréalin parhaat puolet ovat hiusten siloittamisessa. Saan tällä hiuksiini hyvin sileän pinnan, joka poistaa takut ja pörröisyyden. Hiusten käsittely ja harjaus on siis helppoa, koska kuivien latvojen tilalla on nyt pehmeän suorat hiukset. Saan hiuksiini myös kauniin kiillon, josta annan isot pisteet.

Sanoisin siis, että L’Oréalin selvityssuihkeessa on hiusta suoristava vaikutus. Se ei ehkä ole paras sinulle, jos haluat korostaa luonnonkiharoita hiuksia.

L’Oréal voi olla paras selvityssuihke sinulle, jos hiuksesi ovat elottoman näköiset ja kaipaat hoitavuutta selvityssuihkeelta.

Osta Lyko: L’Oréal Professionnel Vitamino Color 10-In-1 Leave-In*

Osta Bangerhead: L’Oréal Professionnel Vitamino Color 10-In-1 Leave-In*

Osta Cocopanda: L’Oréal Professionnel Vitamino Color 10-In-1 Leave-In*

Lue myös: Parhaat hiusöljyt

L'Oréal Professionnel Vitamino Color 10-In-1 Leave-In paras selvityssuihke hiuksille

Näin käytät selvityssuihketta

Selvityssuihkeen käyttö kuiviin hiuksiin

Selvityssuihketta voi käyttää kuiviin hiuksiin eli ilman hiustenpesua. Käytä selvityssuihketta kuivaan tukkaan, jos kaipaat hiuksiisi kosteutta, käsiteltävyyttä ja hoitavuutta.

Selvityssuihke on siis sen verran keveä koostumukseltaan, että sitä voi suihkuttaa hiuksiin ilman tahmaisuuden pelkoa. Kannattaa toki aina ensin kokeilla pari suihkautusta hiuksiin, kun käytät uutta tuotetta. Etenkin ohuille hiuksille voi alkuun testata sopivaa määrää, jottei käytä selvityssuihketta liikaa.

Käytä selvityssuihketta noin 20-30 sentin etäisyydeltä, ja suihkuta tuotetta hiuksiin kauttaaltaan. Voit myös keskittyä kohtiin, jotka kaipaavat eniten apua. Esimerkiksi takkuiset latvat voivat tarvita ylimääräistä kosteutusta, jotta harjaaminen onnistuu vaivatta.

paras selvityssuihke hiuksille

Lue myös: Suihkuharjalla puhtaat hiukset

Selvityssuihkeen käytön jälkeen harjaa hiukset ylhäältä alaspäin, jotta saat suihkeen tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Lisää tuotetta, jos harja tuntuu takertuvan hiuksiin.

Harjaamisen voi myös jättää välistä, jos tuntuu ettei se ole tarpeen. Esimerkiksi kampausta tai kiharoita voi kosteuttaa selvityssuihkeella ilman harjausta.

Selvityssuihkeen käyttö kosteisiin hiuksiin

Vastapestyihin hiuksiin voi olla hyvä lisätä kosteutta myös selvityssuihkeen muodossa. Selvityssuihke tuo hiuksiin hoitavuutta ja sileyttä, jos tuntuu että hiukset meinaavat näyttää elottomilta tai pörrööntyvät kuivuttuaan. Luonnollisesti myös harjaaminen on kätevämpää, kun hiukset saavat selvityssuihkeesta hoitavia raaka-aineita.

Selvityssuihketta ei pestä pois, joten se on hyvä keino parantaa hiusten pinnan kuntoa. Hiusten pörröt ja takut pysyvät näin paremmin kurissa, ja harjaaminen onnistuu vaivatta.

Lue myös: Kiiltosuihkeet saavat hiukset kauniin sileiksi

Suuntaa selvityssuihkeen suutin noin käsivarren mitan päähän, ja suihkuta tuotetta hiuksiin. Nostele hiuksia ylös, jotta saat suihketta muuallekin kuin päällimmäisiin hiuksiin.

Päänahkaan tai aivan hiusten tyveen ei kannata selvityssuihketta laittaa, koska se voi viedä hiuksista tuuheuden pois. Hiukset voivat myös tuntua nopeammin likaisilta, jos selvityssuihketta joutuu tyveen.

Kosteisiin hiuksiin käytettyä selvityssuihketta ei kannata harjata voimalla, vaan varovasti ja oikeanlaista hiusharjaa käyttäen. Hiusharjan tulisi olla kosteille hiuksille tarkoitettu tai tarpeeksi harvapiikkinen, jotta se liukuu hyvin hiuksia vahingoittamatta.

Miksi käyttää selvityssuihketta

Helppokäyttöinen hoitotuote

Selvityssuihkeen käyttö ei välttämättä vaadi hiustenpesua. Se on siis kuin hoitoaine, jota voi lisätä hiuksiin tarpeen mukaan. Selvityssuihke on nestemuodossa oleva hoitotuote, jonka ansiosta hiusten harjaaminen on vaivatonta ja hiukset saavat kosteutusta.

Selvityssuihkeen käyttö vaatii yleensä vain pullon ravistuksen ja muutaman suihkautuksen hiusten pituuksiin. Näin saat hiuksiin käden käänteessä hoitavuutta aina tarvittaessa. Käytä selvityssuihketta aina ennen harjaamista, jotta harja liukuu näppärästi hiusten pinnalla.

Lue myös: Katkeilevat hiukset – parhaat tuotteet

Selvityssuihke tuo lisähoitavuutta hiuksiin

Shampoo ja hoitoaine huuhdellaan pois, mutta selvityssuihketta ei. Selvityssuihke paikkaa kosteudenjanoisia hiuksia, ja hoitaa hiuksiasi seuraavaan pesuun asti.

Selvityssuihkeella saat lisäboostia hiustesi hoitoon, jos suihkun jälkeen jäi kuivakka tunne tai hiukset kuivuvat karheiksi. Selvityssuihke tuo hiuksen pintaan hoitavia ainesosia, jotka hoitavat hiusta niitä rasvoittamatta.

Kevyt koostumus – myös ohuille ja rasvaisille hiuksille

Selvityssuihkeen nestemäinen koostumus on useimmiten raikas ja kevyt. Se sopii siis kaikille hiuslaaduille, jopa hennolle ja rasvoittuvalle tukalle.

Selvityssuihkeista löytyy paljon valikoimaa, ja useimmat koostumukset sopivat jokaiselle hiuslaaduille. Sopiva määrä tuotetta on avainasemassa, jotta et laita suihketta liikaa hiuksiisi.

Lue myös: Kuivashampoiden TOP 7

Selvityssuihkeella harjaaminen helpottuu

Karheaksi ja hapsuttavaksi kuivunutta hiusta on hankala harjata. Hiukset voivat katkeilla, eikä harja oikein liu´u hiusta pitkin.

Selvityssuihke antaa hiuksen pintaan sileyttä hoitavien ainesosien ansiosta, ja harjauskin helpottuu huomattavasti. Huomaat varmasti eron hiusten harjaamisen helppoudessa, ja näin edistät hiusten parempaa kuntoa.

Viimeistele kampaus

Selvityssuihketta voi käyttää niin kosteutta tuomaan, harjausta helpottamaan mutta myös korostamaan hiusten kaunista kiiltoa.

Erilaiset kampaukset näyttävät heti paremmilta, kun selvityssuihke tuo niihin kimmellystä ja pehmeän näköisen pinnan. Suihkauta pari painallusta selvityssuihketta hiusten pintaan viimeistellyn silauksen saamiseksi.

Lue myös: Kuivan päänahan shampoot

Hiusten ulkoasu paranee

Selvityssuihke ravitsee ja hoitaa hiuksia. Tämä edistää hiusten kuntoa, joka näkyy hiusten paremmassa ulkoasussa. Hoidetut hiukset eivät hapsuta tai näytä epäsiisteiltä, vaan eloisan terveiltä.

Paras selvityssuihke sopii hiuslaadullesi, kosteuttaa ja voit harjata hiuksesi ilman repimistä.

*mainoslinkki