Hiukset

Parhaat kiiltosuihkeet hiuksille – silkkisen kiiltävät hiukset

Miten löytää paras kiiltosuihke hiuksille? Tässä tekstissä esitellään parhaat kiiltosuihkeet hiuksille. Löydät myös kampauksien tueksi sopivat kiiltotuotteet ja silkkiset hoitotuotteet, jotka saavat hiuksesi kiiltämään upeasti.

Lue myös: Kiiltävyyttä hoitavilla hiusöljyillä

paras kiiltosuihke hiuksille

Paras kiiltosuihke hiuksille

Parhaat kiiltosuihkeet hiuksille ilman tahmaa

*mainoslinkki

Color Wow Extra Shine Spray

Extra Shine Spray on helppo ja mutkaton kiiltosuihke. Se on yksi suosikkini, kun haluan todella upeaa säihkettä tukkaan.

Pidän suihkeen käyttömukavuudesta, koska sen käytössä ei tarvitse olla turhan tarkka. Color Wowta voi suihkuttaa melko huoletta, koska sillä ei saa lähmää hiuksiin. Color Wow on siis kelpo tuote, olipa sitten paksummat tai ohuemmat hiukset.

Koostumus on ihanan hienojakoinen, joka tuo hiuksiin siveltävän kiiltävän pinnan.

Suosittelen: Kaikille hiuslaaduille, jotka kaipaavat kimmellystä tukkaan.

Osta Cocopanda: Color Wow Extra Shine Spray*

Osta Nordicfeel: Color Wow Extra Shine Spray*

Osta Lyko: Color Wow Extra Shine Spray*

Lue myös: Laminoi hiukset kiiltäviksi

Color Wow Extra Shine Spray paras kiiltosuihke hiuksille

Rebecca Stella Silk Coat

Rebecca Stella ei nimenä ole varmaan kovin tuttu, mutta uutta kannattaa aina kokeilla. Huikean kauniit pakkaukset jo itsessään kertovat mitä saat hiuksiisi.

Kiiltävän pakkauksen sisällä on kevyt suihke, joka tuo terveen kiillon hiuksiini. Koostumus ei ole hiuksissani raskas tai rasvoittava. Etenkin pörröisyyden taltuttamiseksi voin suihkia tuotetta usemmankin kerran, enkä tunne tahmaantumista. Tässä on myös lämpösuoja, joka auttaa hiukset pysymään kauniina vaikka lämpökäsittelisit niitä usein.

Vinkki! Ovatko hiuksesi vahvasti pörrööntyvät? Silloin kannattaa ottaa avuksi suoristusrauta, joka silottaa kurittomat hiukset kauniin sileiksi. Käytä ensin kiiltosuihketta, joka parantaa suoristuksen tehoa.

Suosittelen: Upea kiilto elottomiin hiuksiin.

Osta Lyko: Rebecca Stella Silk Coat*

Lue myös: Hiusseerumeilla kiiltoa

Rebecca Stella Gloss spray paras kiiltosuihke hiuksille

SCHWARZKOPF OSiS+ Shine

Tässä on monen käyttämä salaisuus kiiltäviin hiuksiin. Tuttu merkki ja takuuvarma tulos saavat aina hymyn huulilleni.

Kiiltosuihkeen kepeä koostumus sopii mielestäni kaiken paksuisille ja laatuisille hiuksille. Aerisolisuihke tasoittaa hiukseni käden käänteessä, jolloin hiusten suoruus korostuu nätisti.

Kokemukseni mukaan myös laineet tai kiharat näyttävät paremmilta, kun niiden eläväisemmässä pinnassa on tasoittavaa kiiltosuihketta. Näin hiusten muoto korostuu kauniisti.

Suosittelen testaamaan tätä, olipa kyseessä arkipäivä tai juhla. Hiukseni ovat käytön jälkeen todella säkenöivät ja kiva tuoksu on plussaa.

Suosittelen: Kaikille sopiva.

Osta Cocopanda: SCHWARZKOPF OSiS+ Shine*

Osta Bangerhead: SCHWARZKOPF OSiS+ Shine*

Osta Lyko: SCHWARZKOPF OSiS+ Shine*

Lue myös: Luonnonharjas kiillottaa hiukset

Evo Love Touch Shine Spray

Evo on oikea valinta kiiltosuihkeeksi, kun on kyseessä huono tukkapäivä.

Evo Love Touch Shine Spray tuo hiuksiin pehmeyttä ja poistaa sähköisyyden. Pörröisemmätkin hiukseni ovat kiiltosuihkeen ansiosta nyt laitetun näköiset ja kauniit. Hiukset siis asettuvat hyvin aloilleen ja näyttävät hyvältä seuraavanakin päivänä.

Pidän Evon kiiltosuihkeessa sen sopivan makeasta tuoksusta ja tunteesta minkä se jättää hiuksiin. Saan hiuksiini kiillon, joka ei tunnu tai näytä likaisen tunkkaiselta. Kevyt annostelu on silti riittävä itselleni, joten aloita annostelu parilla painalluksella.

Osta Lyko: Evo Love Touch Shine Spray*

Osta Bangerhead: Evo Love Touch Shine Spray*

Osta Nordicfeel: Evo Love Touch Shine Spray*

Evo Love Touch Shine Spray paras kiiltosuihke hiuksille

FUDGE Hed Shine

Fudge sisältää kuivaöljyjä, jotka hoitavat ja silottavat hiukseni ilman latistusta.

Kevyt suihke levittyy hyvin tasaisesti hiuksiin, joten harjaamista ei välttämättä tarvitse edes tehdä. Koostumus tuo välitöntä kiiltävyyttä sekä hiukseni ovat nyt helposti käsiteltävät. Fudge sopii siis vaikka muotoilun alle.

Fudgea myydään nettikaupasta riippuen lakkana tai kiiltosuihkeena. Mielestäni Hed Shine on kuitenkin selvästi enemmän kiiltotuote, koska pitoasteikolla se on vain 1/5.

Hiuslakkana pakkaus on melko pieni, 144 ml. Kiiltosuihkeena määrä on kuitenkin iso, koska suihketta ei kulu paljoa kerrallaan.

Suosittelen: hoitavuutta ja kiiltoa kaipaavat.

Osta Lyko: FUDGE Hed Shine*

Osta Bangerhead: FUDGE Hed Shine*

Osta Nordicfeel: FUDGE Hed Shine*

Lue myös: Keratiinilla hiukset kuntoon

FUDGE Hed Shine paras kiiltosuihke hiuksille

Kiiltoa ja kestävyyttä kampauksiin

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish

Goldwell on varsinaiselta tarkoitukseltaan hiuskiinne, mutta se on myös hyvä kiiltosuihkeena. Tuotteessa yhdistyy kesto ja runsas säihke, joten saan kaksi käyttötarkoitusta yhdestä pullosta.

Goldwell sopii kiiltosuihkeeksi, koska se ei korputa hiuksiani. Sen antama muotoilu on siis pehmeää, joka on pidoltaan keskitasoa. Samalla se lisää hiusten säkenöivyyttä.

Goldwellin suihke on käytössäni, kun haluan pitää kampauksen kuosissaan ja hiukset luonnollisen näköisinä. Runsas kiilto on piste iin päälle. Silkkisyys näyttää tyylikkäältä, mutta antaa myös hehkuvan vaikutelman.

Suosittelen: Kampauksiin kiiltoa.

Osta Cocopanda: Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish*

Osta Lyko: Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish*

Osta Nordicfeel: Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish*

Lue myös: Selvityssuihkeet hiuksille TOP 6

Goldwell StyleSign Perfect Hold Magic Finish parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

REF Hold & Shine

REF on ruotsalainen merkki, jonka tuotteista olen löytänyt ei niin tunnettuja helmiä. Yksi tälläinen helmi on Hold & Shine hiussuihke.

Tämä on siis samantyylinen kiiltoa lisäävä hiuslakka kuin edellä esitelty Goldwell. Erona on se, että REF on selvästi vahvempi muotoilultaan ja luo kestävämmän tuloksen hiuksiin. Se on siis enemmän muotoilusuihke, joka myös antaa upea kimmellyksen hiuksiin.

REFin avulla saan muutamalla painalluksella hiukset malliinsa, joka ei ole kuin kova kuori. Käytän suihketta myös tyveen, jolloin se antaa kivasti volyymia koko päiväksi.

Kenelle: Laadukas suihke pitoon ja kiiltoon.

Osta Cocopanda: REF Hold & Shine*

Osta Bangerhead: REF Hold & Shine*

Osta Lyko: REF Hold & Shine*

Lue myös: Parhaat kuivashampoot

parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

SEBASTIAN Professional Shine Define Hairspray

Sebastian Shine Define Hairsprayn valtti verrattuna kahteen edelliseen suihkeeseen on sen antama suoja kuumuutta vastaan. Käytän Sebastiania etenkin hiusten käsittelyihin, kun teen kampauksia ja käytän lämpölaitteita. Näin suojaan hiuksiani turhalta kulumiselta.

Suihke antaa pysyvyyttä, jonka voin silti harjata halutessani pois. Koostumus ei siis takerru hiukseen, ja vaadi vahvaa shampoota pois pesuun. Sebastian Hairspray viimeistelee hiukset kauniilla, silkin pehmeällä kiiltävyydellä.

Kestävyydeltään Sebastian ja REF ovat samaa luokkaa. Ainoastaan Sebastianin tuoksu voi olla ainoa haittatekijä, jos et pidä vahvemmista hajuista.

Kenelle: Muotoiluun ja kiillon lisäämiseen.

Osta Cocopanda: SEBASTIAN Professional Shine Define Hairspray*

Osta Bangerhead: SEBASTIAN Professional Shine Define Hairspray*

Osta Lyko: SEBASTIAN Professional Shine Define Hairspray*

Lue myös: Näin pidennät hiusten pesuväliä

SEBASTIAN Professional Shine Define Hairspray  parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

Hoitavat kiiltotuotteet

Tiesitkö, että myös öljyjä voi käyttää kiiltotuotteena? Nämä eivät ole suihkeita, mutta kiiltoa lisääviä ja hiusta hoitavia.

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Taming Oil

Leijaileeko hiukset siellä ja täällä? Haluatko kimmellystä sekä kuria hiuksiin? Goldwellin avulla pistän kurittomat hiukset siistiin ojennukseen, joten niiden muotoilu helpottuu hurjasti.

Joskus pelkän ponnarinkin laittaminen on haaste, kun hiukset elävät oma elämäänsä. Goldwell antaa hiuksille kosteutta, joka parantaa niiden hallittavuutta. Just Smoothing Oil on tällä listalla myös sen takia, että se saa hiukseni kiiltämään.

Goldwellin avulla saan siis siloiset hiukset, joiden rakenne näyttää terveeltä. Voin myös viimeistellä hiussuortuvia, kun otan kevyesti tuotetta kädelle ja sivelen sormin hiuksia.

Suosittelen: Vallattomille, kiharille tai kuluneille hiuksille.

Osta Cocopanda: GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Taming Oil*

Osta Lyko: GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Taming Oil*

Lue myös: Hyvät hiusöljyt

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth Taming Oil parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

GOLDWELL Elixir Oil Treatment

Elixir Oil Treatment antaa hiuksiini pitkäkestoista kiiltoa, joka ei ihan heti katoa. Sileys pysyy aina seuraavaan pesuun asti.

Yllä esiteltyyn tuotteseen verrattuna Elixir Oil Treatment on etenkin kimmellystä antava ja hiukan juoksevampi koostumukseltaan.

Öljypohjainen tuote on melko kevyttä, mutta määrällisesti Elixir Oil Treatmenttiä riittää vähäinen määrä. Ota alkuun pisara tai kaksi, joka riittää useimmille hiuksille. Riittoisa tuote selvittää pitkätkin hiukseni kauniin silkkiseksi.

Suosittelen: Hoitavuutta ja kiiltävyyttä kaipaavat.

Osta Lyko: GOLDWELL Elixir Oil Treatment*

Osta Nordicfeel: GOLDWELL Elixir Oil Treatment*

Osta Bangerhead: GOLDWELL Elixir Oil Treatment*

Lue myös: Ravintolisällä terveemmät hiukset

GOLDWELL Elixir Oil Treatment parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

Oletko kokeillut laminointia kiiltävien hiusten saamiseksi?

Lue lisää kotikäyttöisistä hoitotuotteista, joilla saat silkkiset hiukset.

parhaat kiiltosuihkeet hiuksille

Miksi käyttää kiiltosuihketta hiuksille

Näyttääkö hiukset ankean latteilta, kun vilkaiset peiliin?

Kiilto on usein tärkein tekijä, kun halutaan kauniit hiukset. Valon heijastuksen puute saa hiukset näyttämään elottomilta. Kiiltosuihke on helppo keino korjata tilanne muutamalla suihkauksella, vaikka hiuksesi olisivat heikkokuntoiset.

Kiiltosuihke loihtii hiuksiin nopeasti näkyvää muutosta, mutta muista myös muotoilutuotteen ja kiiltosuihkeen yhdistelmät.

Lue myös: Sähköiset hiukset? Parhaat tuotteet

Useat hiuslakat antavat myös kiiltävät hiukset, joten ne kannattaa huomioida etsiessään hyvää kiiltosuihketta.

Paras kiiltosuihke hiuksille antaa…

  • silkkistä kiiltoa
  • hiukset tuntuvat pehmeiltä
  • pitää hiukset halutussa muodossa
  • sileämmät hiukset
  • kiiltosuihke sopii kaikille hiuslaaduille
    • ohuesta paksulle
    • hiusvärille

Lue myös: 5-25 euroa – parhaimmat kuivashampoot

Näin käytät kiiltosuihketta

Kiiltosuihkeita käytetään kuiviin hiuksiin. Tämä johtuu siitä, että kiiltosuihkeiden ainesosien ei tarvitse varsinaisesti imeytyä hiukseen. Kiiltosuihke sisältää heijastavia sekä hoitavia ainesosia, jotka myös pehmittävät hiuksen pintaa.

Käyttötapa 1: Suihkuta suoraan hiuksiin

Suuntaa suihkepullo hiusten pituuksiin. Vältä tuotteen joutumista hiuspohjaan. Suihkemaisia tuotteita käytetään yleensä parinkymmenen sentin päästä.

Tämä varmistaa sen, että kiiltosuihke levittyy mahdollisemmin tasaisena sumuna hiuksiin eikä keskity vain yhteen kohtaan. Se voisi johtaa lähmäisiin hiuksiin.

Kiiltosuihke luo kiiltävät hiukset jo melko vähäisellä käytöllä. Noin viisi suihkausta on tarpeeksi, ellei hiuksesi ole hyvin paksut.

Haluatko laittaa lisää kiiltosuihketta? Odotan ensin hetki ja anna kiiltosuihkeen kuivua. Nyt voit laittaa pari suihkausta lisää, jos tuntuu ettei tuote tehonnut tarpeeksi hyvin.

Näin vältät likaisuuden tunteen. Se voi yllättää, jos kiiltosuihketta lisää ja lisää, eikä anna sen ensin kuivua.

Lue myös: Parhaat syväpuhdistavat shampoot

Lue myös: Ripsiseerumilla runsautta ripsiin

Käytä kiiltosuihketta päällimmäisiin hiuksiin. Ne ovat kauimpana hiuspohjasta, joten alimmaiset hiukset pysyvät tuuheampina ja pitävät hiuksissa volyymin.

Toki voit halutessasi tehdä hiuksiin hyvin sleekin muotoilun, jolloin hiukset ovat runsaalla kiiltosuihkeella käsitellyt. Näin hiukset ovat erittäin kiiltävät ja hiuspohjan myötäiset.

Käyttötapa 2: Suihkuta tuotetta käsiin

Onko sinulla uusi kiiltosuihke käytössä etkä tiedä kuinka tehokas se on? Tai onko sinulla ohuet hiukset, joille riittää hentoinen määrä kiiltosuihketta?

Tässä tilanteessa ratkaisu on suihkauttaa kiiltosuihketta ensin sormiisi. Tällä tavoin hallitset paremmin kuinka paljon tuotetta tulee hiuksiisi.

Lue myös: Ohuet hiukset tuuheiksi?

Voit pyyhkäistä ylimääräisen kiiltosuihkeen käsistä ensin vaikka paperiin ja sitten siirtyä hiusten käsittelyyn.

Harjaa hiuksia, kun kiiltosuihke on vielä kosteana hiuksissasi. Näin levität tuotteen halutessasi kaikkialle hiuksiin. Harjatessa voit myös keskittyä vain päällyshiuksiin, jos et haluat kiiltosuihketta jokaiseen suortuvaan.

Käyttötapa 3: Hyödynnä suoristusrautaa

Suoristusraudalla ja kiiltosuihkeella saat mahtavan kiillon hiuksiisi. Käytä kiiltosuihketta kevyesti hiuksiin, ja odota noin minuutin verran. Tämän jälkeen kiiltosuihke on kuivahtanut, jonka jälkeen voit suoristusraudalla käydä hiukset läpi.

Käytä suoristusrautaa lähes tyvestä alas asti, jos hiuksesi ovat hankalasti käsiteltävät ja haluat niistä kokonaan sileät.

Kiiltosuihkeissa on muotoilulaitteiden käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

Näitä ovat esimerkiksi silottavat ainesosat, joiden ansiosta suoristusrauta suorastaan lipuu hiusta pitkin. Tämä ei rasita hiusta yhtä paljon, jos vertaa tilanteeseen missä hiuksen suojana ei ole mitään muotoilutuotteita.

Lue myös: Luonnollinen etikka antaa kiiltoa

Käyttötapa 4: Volyymia ja kiiltoa

Etkö halua suoristaa hiuksia, vaan haluat runsaan hiuspilven? Kiiltosuihke toimii myös hiuksissa, joissa halutaan korostaa vaikkapa kiharoita tai volyymia.

Pesun jälkeen kuivaa hiukset föönillä, ja käytä viileää ilmaa, jos laitteessa on tämä ominaisuus. Näin saat hyvin täyteläiset hiukset.

Käytä lopuksi hiuksiin kiiltosuihketta. Kevyillä suihkauksilla et menetä hiusten tuuheutta, vaan korostat hiusten huoliteltua ulkoasua.

Kiiltosuihke hillitsee myös sähköisyyttä ja pitää hiukset kuosissa. Yksittäiset harottavat hiukset sulautuvat osaksi muita hiuksia.

Näin korostat kampausta kiillolla, joka on kuin kirsikka kakun päälle. Upeinkaan kampaus tai hiustyyli ei näytä yhtä hyvältä ilman hehkuvaa silkkisyyttä.

Lue myös: Tuuheuttavat hoitoaineet

Lue myös: Tehohoito – hoitavimmat hiusmaskit

Korosta kampauksia kiiltosuihkeella

Simppeli ponnarinuttura

Kaikki, joiden hiukset yltävät vähintään olkapäille voivat tehdä tämän yksinkertaisen kampauksen. Voit edelleen tehdä sen rennon luonnollisen näköisesti, mutta suihkeen antama kiilto viimeistelee tyylin.

Hyvin sliipattu ponnari

Vedä napakka ponnari, jonka saat superkiiltäväksi ja silotetun näköisesti kiiltosuihkeella. Voit laittaa tuotetta jopa vähän liikaa, etenkin jos peset hiukset samana päivänä. Tämä on kunnon catwalk-kampaus, joka näyttää upealta.

Hiukset auki

Etkö jaksa tehdä mitään kampausta? Anna hiusten olla luonnollisen vapaasti. Kiiltosuihkeella kuitenkin piristät perus arkityyliä ja saat hiuksiin hallittavuutta.

Lue myös: Kokeile puhdistavaa savea hiuksille

Ongelmat kiiltosuihkeen käytössä?

Tuliko eteen ongelmia, vaikka käytössä olisi paras kiiltosuihke hiuksille? Tässä yleisimmät haasteet:

Likaiset hiukset

Tämä on usein seurausta kiiltosuihkeesta, joka voi olla liian raskas hiuksillesi. Kiiltosuihkeen ei pitäisi sotata hiusta, vaan saada hiukset näyttämään heleän raikkailta.

Ratkaisu on kokeilla toista tuotetta, jota kuvataan kevyeksi. Tämä voi turhauttaa, mutta sama tuote ei passaa kaikille käyttäjille.

Haluat kiiltoa sekä hoitavuutta

Jotkut kiiltosuihkeet sisältävät hoitavia ominaisuuksia, mutta niiden pääpaino on kuitenkin kiillossa.

Kiiltoa ja hoitavuutta saat vaikkapa öljyillä tai jätettävillä hoitoaineilla. Löydä kosteuttavia tuotteita eri kategorioista, jotka auttavat hiuksesi eloisan kiiltäviksi.

Suihkepullo tukkeutuu

Lämmin vesi aukaisee spraypullot. Kokeile tätä kikkaa, jos mitään ei tule ulos vaikka sisällä on vielä selvästi tuotetta.

Miten saada kiiltävät hiukset kotikonstein?

Kiiltosuihke on hyvä tuote, kun halutaan nyt ja heti tuloksia hiuksiin. Kauniit hiukset lähtevät kuitenkin siitä, miten niitä hoidetaan päivittäin.

Muista nämä vinkit, kun haluat sileät ja kiiltävät hiukset kotikonstein:

Kiiltoa antavat hiustuotteet

Parhaat kiiltosuihkeet hiuksille ei ehkä aina riitä. Muista myös nämä hiustuotteet, kun haluat pelastaa kiillottomat hiukset:

Paras kiiltosuihke hiuksille tuo kimmellyksen hiuksiin, mutta myös auttaa pitämään hiukset ruodussa. Näin saat upeat kampaukset, jotka myös kestävät muodossaan. Löysitkö parhaat kiiltosuihkeet hiuksille?

*mainoslinkki