Miten saada tuuheat hiukset Tuuheuttava shampoo

Paras tuuheuttava shampoo TOP 5 – hentoihin hiuksiin volyymia

Paksut ja tuuheat hiukset ovat monen tavoite. Voit saavuttaa paksut hiukset shampoon keinoin, ja tästä tekstistä löydät mikä on paras tuuheuttava shampoo.

Löydät myös tietoa miksi valita tuuheuttava shampoo ja kenelle tuuheuttava shampoo sopii, kuten kuiville hiuksille.

Tutustu myös luonnonkosmetiikan tuuheuttaviin shampoisiin. Luonnostaan ohuita hiuksia voi vahvistaa myös ravintolisän avulla.

Tuuheutta hoitoaineella? Löydä parhaat.

Paras tuuheuttava shampoo

*mainoslinkki

Living Proof Full Shampoo

Living Proof on yksi suosikkini hiustenhoitomerkeistä. Näin voi kuvailla myös Living Proofin kampaamotason tuuheuttavaa shampoota.

Living Proof Full-shampoo on sulfaatiton. Tämän tuotteen kohdalla se tarkoittaa silti hyvää pesevyyttä, mutta shampoo ei horjuta hiusten omaa kosteustasapainoa. Kaiken lisäksi koostumus on silikoniton, vaikka hiukseni jäävät kauniin kiiltäviksi.

Living Proof Full-shampoo tuntuu käytössä hyvällä tavalla tavalliselta. Sen ei tietäisi olevan esimerkiksi silikonivapaa, jos sitä en purkin kyljestä lukisi. Shampoo vaahtoaa sopivasti ja huuhtoutuu keveästi pois.

Saan shampoolla vaivattomasti paksummat, mutta täyteläisen keveät hiukset. Hiukset tuntuvat paljon normaalia tuuheammilta, mutta myös ihanan hoidetuilta.

Kenelle: Jos haluat runsautta hiuksiin. Samalla saat hoitavan shampoon, joka antaa hiuksille pehmeyttä. Värjätyt hiukset.

Osta Cocopanda: Living Proof Full Shampoo*

Osta Lyko: Living Proof Full Shampoo*

Lue myös: Paras kuivashampoo

paras tuuheuttava shampo

Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo

Goldwell tuuheuttava shampoo sopii kaikille, jotka haluavat volyymia hiuksiinsa. Se muistuttaa käyttökokemukseltaan osittain yllä esiteltyä Living Proofia. Goldwellin shampoo on kuitenkin asteen kevyempi ominaisuuksiltaan, mutta on toisaalta myös edullisempi hinnaltaan.

Ultra Volume Bodifying shampoo hoitaa sopivasti, jotta lopputuloksena on luonnollista tuuheutta ja hiukseni näyttävät kauniimmilta. Se ei siis aiheuta karheaa pörrötukkaa, vaan mukana on hoitavia ainesosia. Tuotteessa on lisäksi värisuoja estämään värjättyjen hiusten kulumista.

Goldwell jättää puhtaan tunteen hiuksiin, joten se pesee riittävästi puhdistaakseen likasemmatkin hiukset. Tuotteen antaman volyymin ja raikkaan tunteen ansiosta shampoo sopii esimerkiksi ohuille ja myös rasvoittuville hiuksille.

Kenelle: ohuet hiukset, rasvoittuvat hiukset, värjätyt hiukset.

Osta Cocopanda: Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo*

Osta Lyko: Goldwell Dualsenses Ultra Volume Bodifying Shampoo*

Lue myös: Tuuheuttavat hoitoaineet

paras tuuheuttava shampoo

Briogeo Blossom & Bloom Ginseng + Biotin Volumizing Shampoo

Briogeo on mielestäni tämän hetken yksiä trendimerkkejä, mutta myös sisällöltään tuotteet ovat hyviä.

Briogeon tuuheuttava shampoo on sisällöltään ravinnerikas. Se jättää hiuksiini kosteutta ja hoitavuutta, joka antaa eloa karheisiin latvoihin. Tästä huolimatta shampoossa on sopivasti pesutehoa, jolla saan hiuspohjan puhtaaksi.

Shampoo antaa hiuksiin joustavan näköistä tuuheutta, joka näyttää luonnolliselta eikä sellaiselta peruukkimaiselta. Lisäksi kosteuttavuus hellii hiuksia, mutta ei estä hiuksiani nousemasta tuuheana ylöspäin.

Tuote on vegaaninen ja sisältää luonnollisia raaka-aineita, mutta se ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa. Tuoksu on raikas ja miellyttävä.

Yksinkertaisesti sanottuna Briogeo Volumizing on hellä shampoo ohuemmalle hiuslaadulle.

Kenelle: hennot hiukset, jotka kaipaavat tuuheutta ja kiiltoa hiuksiin.

Osta Cocopanda: Briogeo Blossom & Bloom Ginseng + Biotin Volumizing Shampoo*

Osta LYKO: Briogeo Blossom & Bloom Ginseng + Biotin Volumizing Shampoo*

Tiesitkö? Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista tuotekertymät

paras tuuheuttava shampoo

Paul Mitchell Extra-Body Daily Shampoo

Suosittelen Paul Mitchellin shampoota, jos hiuslaatusi on ohut mutta myös kulunut. Extra-Body Daily shampoo on käytössäni etenkin, jos minun pitää pestä hiukset monta kertaa viikon aikana. Sitä voi käyttää jopa päivittäin, jos kaipaat ahkerampaa puhdistusta hiuksellesi.

Shampoossa on hiusta korjaavia raaka-aineita, joten hiuksissa tuntee ja näkee hoitavuuden vaikutukset. Ehkä kaikista rasvaisemmalle hiuslaadulle shampoo ei välttämättä sovi. Toisaalta, jos peset hiukset joka päivä niin tämä shampoo ei ainakaan rasita hiusta.

Paul Mitchell shampoo pesee hiukset puhtaaksi, ja tietenkin ilmavuutta lisäten. Tuuheuttavaa vaikutusta voi aina parantaa käyttämällä myös volyymia lisäävää hoitoainetta.

Shampoon tuoksu on raikkaan omenainen, joten siitä lisäpisteet.

Kenelle: ohuet hiukset, huonokuntoiset hiukset, rasvoittuvat hiukset.

Osta Cocopanda: Paul Mitchell Extra-Body Daily Shampoo*

Osta Bangerhead: Paul Mitchell Extra-Body Daily Shampoo*

Lue myös: Parhaat shampoot rasvoittuville hiuksille

paras tuuheuttava shampoo

KMS Add Volume shampoo

KMS panostaa yksinkertaisiin tuotelupauksiin, ja tämän tuotteen kohdalla se on tuuheus. Shampoo muuttaa löysästi valuvat hiukseni ilmaviksi ja tuuheiksi. Se antaa ohuille hiuksilleni selvästi enemmän tekstuuria. Tämän shampoon kohdalla tuuheus pääsee aina yllättämään, kun hiukset ovat pesun jälkeen kuivuneet.

KMS shampoo vaahtoaa hyvin, joka on monelle tärkeä ominaisuus hiuksia pestessä. Saan siitä puhtaan fiiliksen, joka myös tuntuu hiuspohjassa. Lika irtoaa helposti, ja näin edistää hiusten volyymia.

Volyymi vähentää hiusten rasvoittumista, koska rasva ei pääse nousemaan yhtä helposti tuuheisiin hiuksiin. Tämä vinkki kannattaa muistaa, jos sinulla on rasvaiset hiukset tai haluat skipata pesun välistä.

Shampoo sopii neutraalin tuoksunsa ansiosta niin miehille kuin naisillekin, jos tuoksu on sinulle merkitsevä tekijä.

Kenelle: kaikille, jotka haluavat nimenomaan tuuheat hiukset.

Osta Cocopanda: KMS Add Volume shampoo*

Osta Lyko: KMS Add Volume shampoo*

Lue myös: Päänahan kuorintatuotteet

Lue myös: Mistä saa hiustuotteet edullisesti?

Löytyikö paras tuuheuttava shampoo?

Lisää tuuheuttavia shampoita löydät täältä. Tänne on kerätty rasvoittuville hiuksille sopivia tuotteita, joita myös volyymia lisäävät shampoot ovat.

Miksi valita tuuheuttava shampoo?

Hento hiuslaatu kaipaa rakennetta ja volyymia, jota tuuheuttava shampoo antaa. Ohuilta hiuksilta puuttuu usein luonnostaan ryhti, joka luo entistä ohuemman vaikutelman hiuksiin.

Kaikki lähtee hiuspohjasta, josta hiukset kasvaa ja nousee. Hennot hiukset eivät yleensä kurota hiuspohjasta ylöspäin, joka luo litteän vaikutelman.

Lue myös: Parhaat keratiinishampoot- ja hoitoaineet

Miksi hiukset ovat ohuet? Syynä on usein oma hiuslaatu, joka on etenkin täällä pohjoisessa kevyt. Luonnostaan hienot hiukset tarvitsevat tukea kosmetiikan keinoin, jotta saadaan luotua ilmavuutta.

Hiusten ulkonäköön voi vaikuttaa sopivan hiusmallin avulla, mutta myös kosmetiikan keinoin voi tehdä isoja muutoksia. Tuuheuttava shampoo on yksi tärkeä avaintuote paksumpiin hiuksiin.

Vinkki! Hiuspohjan kuorinta puhdistaa ja tuuheuttaa.

Lue myös: Suolasuihkeella tuuheat hiukset

Lue myös miten saat tuuheat hiukset. Tekstistä löydät ohjeet oikeanlaiseen hiustenpesuun, föönaukseen ja muotoilutuotteisiin, jolla saat reipasta volyymia hiuksiin.

Muista etenkin puhdistaa ja hoitaa hiuksia oikein. Likaiset hiukset on vaikea saada tuuheiksi.

Mitä tuuheuttava shampoo tekee?

Tuuheuttava shampoo antaa hiuksiin vahvuutta ja kohotusta, joka nostaa hiukset ylöspäin. Näin hennotkin hiukset näyttävät runsaammilta ja hyvinvoivilta.

Miten tuuheutus oikeasti tapahtuu? Kyse on aineksista, jotka luovat hiuksen rakenteen normaalia kevemmäksi. Tämän ansiosta hius jaksaa pysyä kohotettuna verrattuna normaaliin olotilaan.

Lue myös: Kokeile suihkuharjaa – saat tuuheat ja puhtaat hiukset

Tuuheuttava shampoo antaa hiuksiin myös ainesosia, jotka tekevät hiuksiin paksumman rakenteen. Hiuskuitu paksuuntuu ja näin hiukset luovat ilmavan vaikutelman.

Tuuheuttava shampoo ikään kuin ”täyttää” hiuksen, jotta yksittäinen hius olisi täyteläisempi. Yksittäiset hiussuortuvat voimistuvat ja yhdessä luovat ohuestakin hiusmassasta kuohkean hiuspehkon.

Tuuheuttava efekti syntyy myös raaka-aineista, jotka ovat rasvaa poistavia. Rasvoittuminen on pahin hiusten lannistaja.

Kenelle tuuheuttava shampoo sopii?

Kaikki hiuslaadut voivat käyttää tuuheuttava shampoota, jos kaipaat lisävolyymia hiuksiin. Parhaiten tuuheuttavien shampoiden ominaisuudet toimivat ohuiden ja rasvoittuvien hiusten tarpeisiin.

Littana tukka näyttää heti paremmalta, kun hiukset saavat ilmavuutta alleen. Hennot hiukset saavat kaipaamaansa rakennetta, eivätkä hiukset valu velttona pitkin päänahkaa.

Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan syväpuhdistavat shampoot

Rasvoittuvat hiukset hyötyvät volyymista, koska hiukset rasvoittuvat hitaammin tuuheina. Päänahka tuottaa talin, joka rasvoittaa hiukset. Päänahan rasva ei pääse yhtä helposti leviämään pitkin hiushaivenia, jos hiukset ovat ilmavat.

Tuuheuttava shampoo on liian pesevä?

Tekeekö tuuheuttava shampoo tukasta kuivaa heinää? Vastaus on ei. Toki on olemassa erilaisia hiuslaatuja ja näille sopimattomia hiustuotteita. Kaikista kalleinkaan kampaamon shampoo ei toimi, jos se ei ole sinun hiuksiasi vastaava tuote.

Lue myös: Sulfaatittomat shampoot ovat mietoja pesutehoiltaan

Perehdy aina ennen ostamista, että shampoo lupaa kosteuttaa hiuksia. Tee näin etenkin, jos hiuksesi ovat pesun jälkeen natisevat, karheat tai pörröiset. Tällöin tiedät, että hiuksesi kaipaavat enemmän hoitavuutta.

Luonnonkosmetiikan tuuheuttavat shampoot ovat kokeilemisen arvoisia kosteuden puutteesta kärsiville hiuksille. Nämä sisältävät usein enemmän hiusta helliviä ainesosia, kuten öljyjä sekä vähemmän peseviä kemikaaleja.

Kokeile miten hoitavampi tuuheuttava shampoo toimii juuri sinulla. Sopivan kosmetiikan löytäminen voi olla kokeilua ja yrittämistä löytää se itselle paras tuote. Pääset kuitenkin pitkälle, jos tiedät edes vähän mitä välttää tai suosia hiuksillesi.

Miksi tuuheuttava shampoo ei toimi?

Latteat hiukset vaikka käytät tuuheuttavaa shampoota? Syynä voi olla:

 • hoitavat ainesosat
  • shampoon vääränlainen sisällys kumoaa tuuheuttavan vaikutuksen.
 • liian likaiset hiukset
  • puhdista hiuspohjan liat ensin pois.
   • hiuspohjan ja hiusten rasva.
   • tuotteista hiuksiin kertyneet ainesosat.

Lue myös: Latteat hiukset shampoosta? Kokeile silikonitonta

 • kaipaavatko hiustenpesutottumuksesi päivitystä?
  • hiusten liian nopea pesu ja huuhtelu eivät tuo tuotteen ominaisuuksia esiin.

Lue myös: Laminointikäsittely hiuksille

Liian hoitava

Ohuet hiukset eivät pidä kosteuttavista ainesosista. Vahvasti kosteuttavat raaka-aineet eivät kuulu hentojen hiusten shampooseen.

Jätä tuuheuttava shampoopullo kauppaan, jos sen sisällysluettelon aivan alkuosassa on esimerkiksi oil-alkuisia sanoja tai ”butyrospermum parkii (sheabutter)” eli sheavoi. Näitä käytetään yleisesti kosmetiikassa kosteuttavien ja pehmentävien ominaisuuksiensa ansiosta.

Lue myös: Savi hoitaa rasvoittuvia hiuksia

Kaikissa tuuheuttavissa shampoissa on aina jonkin verran hoitavia ainesosia, koska niitä tarvitsee kaikki hiustyypit. Kyse on vain sopivasta suhteesta hoitavuutta ja tuuheuttavia ominaisuuksia.

Väärä shampoo voi estää hiusten kohoamisen ylöspäin, jos se on kosteuttavia aineksia pullollaan.

Tutustu lisää miten vaikuttaa hiusten rasvoittumiseen, nämä vinkit sopivat myös ohuiden hiusten hoitoon.

Likaiset hiukset

Tuuheuttavista shampoista, kuten muistakin hiustuotteista voi tulla ainesosien jäänteitä.

Muista siis pestä hiuksesi aina tarpeen mukaan syväpuhdistavalla shampoolla, jos huomaat ettei hiuksesi tunnu puhtaalta suihkun jälkeen.

Pikapesu vai ajan kanssa?

Lopuksi on tärkein kysymys. Kauanko käytät aikaa suihkussa hiusten pesuun tai huuhteluun? Molempiin tulee käyttää riittävästi aikaa ja vaivaa, jottei lopputulos ole huolimaton.

Anna tuotteen tehota ja toimia riittävän kauan. Hiero siis shampoota hiuspohjaan, ja vältä nopeaa hutaisten pesua. Muista myös hiustuotteiden poishuuhtelun tärkeys.

Lue myös: Parhaat hiusöljyt

Löytyikö paras tuuheuttava shampoo? Valikoima on runsas ja laaja, kuten nykyään kosmetiikan suhteen on. Listaan valittiin parhaat tuotteet, joista löytyy huomioituna esimerkiksi värjätyt, kuivat ja rasvoittuvat hiukset.

Vinkki! Kokeile kuivashampoota hiusten tuuheuttamiseen.

*mainoslinkki.