Palashampoo Palashampoo rasvoittuville hiuksille

Palashampoo rasvoittuville hiuksille

*mainoslinkki

Haluatko tietää mikä on paras palashampoo rasvoittuville hiuksille? Tekstiin on listattu suomalaiset palashampoot, jotka myös vegaanisia. Lue ja löydä paras palashampoo rasvoittuville hiuksille.

Miksi valita palashampoo?

 • edullinen
  • yksi palashampoo vastaa noin kolmea pulloa shampoota.
 • ekologinen
  • ei muovipakkausta.
 • luonnonkosmetiikkaa
  • sisältää hoitavia ainesosia.
 • kotimainen
  • suomalainen palashampoo sopii hyvin pohjoismaiseen hiuslaatuun.

Miten palashampoota käytetään? Täältä löydät vinkit miksi valita palashampoo. Lisäksi ohjeet sen käyttöön ja mahdollisiin ongelmiin, kuten tahmeisiin hiuksiin.

Paras suomalainen palashampoo rasvoittuville hiuksille TOP 7

Suosi suomalaista! Valitse suomalainen palashampoo, joka on puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Kotimaisuutta suosimalla tuet suomalaisia yrittäjiä, sekä on ekologinen valinta suosia paikallisesti tuotettua kosmetiikkaa.

Tässä on parhaat palashampoot rasvoittuville hiuksille sekä hiuksille, jotka kärsivät kutinasta, ärsytyksestä tai hilseestä päänahassa.

Mukana on myös syväpuhdistavia palashampoita, joita voi käyttää kaikki hiustyypit. Syväpuhdistavaa shampoota käytetään puhdistamaan päänahkaa ja hiuksia jäämistä, joita kertyy esimerkiksi hiustuotteiden käytöstä.

Muista puhdistaa päänahka syväpuhdistavalla tuotteella 1-5 kertaa kuussa riippuen kuinka paljon käytät muotoilutuotteita tai ovat hiuksesi erittäin rasvoittuvat.

Lue myös: Paras luonnonkosmetiikan shampoo rasvoittuville hiuksille

Flow Cosmetics Tea Tree teepuu palashampoo rasvoittuville hiuksille

Flow Cosmetics Tea Tree teepuu palashampoo

Flow Tea Tree sopii etenkin rasvoittuville hiuksille. Teepuuöljy vähentää hiusten rasvoittumista, sekä luomurosmariini ja rasul-savi puhdistaa päänahkaa. Shampoopala toimii siis hiuspohjan ongelmiin, kuten hilseeseen.

Flow Cosmetics teepuu shampoopala on erittäin puhdistava, joten tämä on hyvä rasvoittuville hiuksille. Shampoopala voi auttaa vähentämään pesukertoja. Palashampoo on vegaaninen.

Osta: Flow Cosmetics Teepuu palashampoo*

Hilsettä tai kutinaa? Kokeile Flow Cosmetics Rasul-savi palashampoota*.

Flow Cosmetics Hemp hamppu palashampoo

Flow Cosmetics Hemp hamppu palashampoo

Flow Cosmetics Hemp palashampoo sopii päänahan ongelmiin, kuten hilseilyyn ja kutinaan. Shampoopala sopii myös kevyesti rasvoittuville hiuksille. Vaikuttavat ainesosat ovat muun muassa nokkonen, aktiivihiili ja vihreä savi.

Tuote sisältää myös hennaa (ei värjää hiuksia), joka antaa hiuksille kosteuden lisäksi kiiltoa ja elävyyttä. Palashampoo on vegaaninen.

Osta: Flow Cosmetics Hamppu palashampoo*

Lue myös: Miksi hiuksesi rasvoittuvat nopeasti – lue syyt

Catteco Niitty shampoopala rasvoittuville hiuksille

Catteco Niitty shampoopala

Catteco eroaa hiukan muista vastaavista tuotteista. Merkki käyttää tuotteista nimitystä shampoopala palashampoon sijaan, joka korostaa tuotteen ominaisuuksia.

Shampoopalat sopivat erityisen hyvin ihmisille, jotka kokevat tavalliset palashampoot tahmaaviksi ja jättävän hiukset likaisiksi. Cattecon palashampoiden luvataan toimivan nopeasti ilman totuttelua tuotteen käyttöön.

Catteco Niitty shampoopala on suunniteltu rasvoittuvia hiuksia varten. Hoitavat kookosöljypohjaiset ainesosat ravitsevat hiusta. Mukana on myös omenaviinietikkaa, jolla on runsaasti positiivisia vaikutuksia hiukseen.

Voit lukea täältä lisää omenaviinietikan käytöstä hiustenhoidossa. Catteco tuotteet ovat vegaanisia.

Osta: Catteco Niitty shampoopala*

Lue myös: Luonnonkosmetiikan tuuheuttava shampoo

Catteco Vihreä savi shampoopala rasvoittuville hiuksille

Catteco Vihreä savi shampoopala

Vihreä savi on myös hiuksia tahmaamaton, eikä sen käyttöönoton pitäisi aiheuttaa hiuksiin likaista tunnetta. Cattecon shampoopalat voivat olla hyvä aloitus palashampoiden maailmaan.

Catteco Vihreä savi shampoopala on merkin puhdistavin shampoopala, joten se on tarkoitettu rasvoittuville hiuksille. Vihreä savi on hyvä poistamaan likaa, joten tällä saa päänahkaan raikkaan tunteen.

Shampoopala lupaa myös tuuheutta hiuksia, joka hidastaa hiusten rasvoittumista. Tuuheat hiukset pysyvät helpommin puhtaina. Shampoopala on vegaaninen.

Osta: Catteco Vihreä savi shampoopala*

Lue myös: Etikka sopii myös rasvoittuville hiuksille

Fiini Naturally Rosmariini-piparminttu palashampoo rasvoittuville hiuksille

Fiini Naturally Rosmariini-piparminttu palashampoo

Fiini Naturally on hyvä valinta rasvoittuville hiuksille sekä päänahan hoitoon, jos vaivana on kutinaa tai hilseilyä. Fiini Naturallyn shampoopala vaahtoaa hyvin, joka on monen käyttäjän mieleen.

Rosmariini-piparminttu palashampoo ei ole kuivattava, vaan antaa hiuksille tuuheutta muttei vie kosteutta pois. Shampoopala lisää myös hiusten kiiltoa. Vegaaninen tuote.

Osta: Fiini Naturally Rosmariini-piparminttu palashampoo*

Tutustu ja löydä parhaat: Luonnonkosmetiikan parhaat kuivashampoot TOP4

kolme cosmetics ac detox syvapuhdistava palashampoo rasvoittuville hiuksille

Kolme Cosmetics Päänahkaa puhdistava AC Detox palashampoo

Kolme Cosmetics Detox on mainio valinta hiuspohjan puhdistamiseen sekä rasvoittuville hiuksille. Päänahkaan ja hiuksiin kertyy tuotejäämiä, esimerkiksi muotoilutuotteista. Tuotekertymät on hyvä puhdistaa aina välillä pois, jotta hiukset ja hiuspohja voivat paremmin.

Palashampoo sisältää aktiivihiilta, joka tunnetaan likaa poistavista ominaisuuksistaan. Lisäksi aktiivihiili kuorii hiuspohjaa, joka vaikuttaa positiivisesti hiuspohjan ongelmiin kuten hilseilyyn, kutinaan ja ärsytykseen.

Osta: Kolme Cosmetics AC Detox palashampoo*

Lue myös: Savihoito hiuksille auttaa rasvoittumiseen

Famo Syvapuhdistava PulleaMassu tuoksuton palashampoo rasvoittuville hiuksille

Famo Syväpuhdistava PulleaMassu tuoksuton

Famo PulleaMassu on suloisen ihana palashampoo! Famo tunnetaan myös pöllöshampoona söpön muotonsa ansiosta. Mustasavi pesee hiukset päänahkaa myöten puhtaaksi. Arganöljy taas kosteuttaa ja hoitaa hiuksia.

Palashampoon kerrotaan olevan tahmaamaton, joten sen kanssa ei tarvitse pelätä tahmeaa tai likaista tunnetta hiuksiin. Syväpuhdistavana palashampoona tuote sopii hyvin rasvoittuville hiuksille. Famo palashampoo on vegaaninen.

Osta: Famo Syväpuhdistava PulleaMassu tuoksuton*

Lue myös: Luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo

Palashampoo rasvoittuville hiuksille

Kaikki listan tuotteet ovat suomalaisia palashampoita, ja sisällöltään luonnonkosmetiikkaa. Palashampoo rasvoittuville hiuksille on oiva valinta, koska sillä saat puhtaat hiukset laadukkailla ainesosilla.

Haluatko tietää lisää palashampoista?

Linkin takaa löydät miten palashampoota käytetään ja mitä eroja on palashampoissa, kuten sulfaation tai sulfaatteja sisältävät palashampoot.

Saippua-alusta pitää saippuan kuivana

Palatuotteille, kuten palashampoolle, palahoitoaineelle ja palasaippualle tarvitaan alusta. Alustan on hyvä olla ilmava, jotta vesi pääsee valumaan saippuasta ja alustalta pois.

Saippua pysyy kauemmin käyttökelpoisena, kun se saa kuivua saippua-alustan päällä. Saippua-alustan pohjassa tulee olla koloja, jottei vesi jää saippuan alle ja pääse kasvattamaan bakteereita.

Tulesta Hexagone saippua-alusta

Tulesta Hexagone saippua-alusta

Tulesta on kotimaista keramiikkakäsityötä Turusta. Tämä saippua-alusta on loistava valinta kaveriksi suomalaiselle palashampoolle. Tyylikäs muotoilu sopii sisustukseen ja herättää huomion kauniilla muodollaan.

Värejä on valkoinen ja harmaa. Muoto sopii pyöreille ja pitkulaisille, oikeastaan kaiken muotoisille palashampoille tai muille palatuotteille.

Osta: Tulesta Hexagone saippua-alusta*

Tulesta suorakaide saippua-alusta

Hexagon saippua-alustan lisäksi Tulesta-merkki myy suorakaiteen muotoista saippua-alustaa, joka sopii käytettäväksi etenkin pitkulaisten palashampoiden kanssa.

Värivaihtoehtoja viisi: valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen. Tulesta-merkki on kaunista keraamiikkaa Suomen Turusta.

Osta: Tulesta suorakaide saippua-alusta*

Tulesta suorakaide saippua-alusta

Hetkinen Pyöreä saippualautanen

Hetkinen lienee kaunein saippua-alusta! Saippulautasen upeus ei rajoitu vain ulkonäköön. Tuote on valmistettu männyn sydänpuusta, jolla on antibakteerisia vaikutuksia.

Saippua pysyy siis alustansa ansiosta puhtaan raikkaana ja hygieenisenä. Mänty myös tuoksuu ja antaa ihanan metsäistä tunnelmaa.

Osta: Hetkinen Pyöreä saippualautanen*. Hetkinen -merkillä on myös neliön mallinen versio saippua-alustasta*.

Hetkinen Pyöreä saippualautanen saippua-alusta

Bambu saippua-alusta

Bambu on antibakteerinen alusta, joka auttaa pitämään bakteerit loitolla saippuasta. Yksinkertainen design sopii jokaiseen kylpyhuoneesen, ja toimii eri muotoisten saippuoiden kanssa.

Osta: Bambu saippua-alusta*

Bambu saippua-alusta

Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan syväpuhdistavat shampoot

*mainoslinkki.