Miten saada tuuheat hiukset Paksummat hiukset ravintolisä

Paksummat hiukset ravintolisä apuna – parhaat vitamiinit

*mainoslinkki

Miten saa paksummat hiukset ravintolisä apuna? Täältä löydät mikä on paras ravintolisä hiuksille, jonka avulla saat tuuheutta ja volyymia. Hiusten hoito lähtee aina sisältäpäin, joten ravintolisät hiuksille ovat hyvä apu monipuolisen ruokavalion tueksi.

Lue tuotevinkit ja löydä itsellesi paras ravintolisä hiuksille.

Löydät myös paljon tietoa ravintolisistä ja niiden käytöstä täältä. Kuten miksi hiukset ohenee, tärkeimmät vitamiinit hiuksille ja milloin ravintolisä otetaan.

Paras ravintolisä hiuksille

Seuraavat ravintolisät ovat monipuolisia sisällöltään, joten sinun ei tarvitse ostaa jokaista vitamiinia ja ravinne-ainetta erikseen.

Vinkki! Hiustuotteiden parhaat nettikaupat

Erityisesti hiuksille suunnatuissa ravintolisissä on luonnollisesti huomioitu hiusten tarpeet, ja mitä tarvitaan hiusten kasvuun.

Puhdas+ Hair Booster ravintolisa hiuksille paksummat hiukset ravintolisa

Puhdas+ Hair Booster ravintolisä hiuksille

Puhdas+ Hair Booster sisältää sinkkiä, biotiinia ja seleenia. Nämä ja muut ainesosat ovat tehokkaasti imeytyviä. Saat terveemmät hiusjuuret, joista kasvaa vahvat hiukset.

Ravintolisä hoitaa siis sisäisesti ja ulkoisesti hiuksia. Terve hiuspohja on tärkeä, jotta myös hiukset voivat hyvin.

Osta: Puhdas + Hair Booster ravintolisä*

Lue myös: Tuuheuttavat shampoot

Evonia Hiusten tehoravinne ravintolisa hiuksille paksummat hiukset ravintolisa

Evonia Hiusten tehoravinne ravintolisä hiuksille

Evonia Hiusten tehoravinne sisältää hiuksille ja hiusjuurelle tärkeät ainesosat, jotka edistävät hiusjuuren ravinnonsaantia sekä verenkiertoa. Lopputuloksena on terveen elinvoimaiset ja paksummat hiukset.

Evonia Hiusten tehoravinne sisältää muun muassa sinkkiä, biotiinia, E-, B- ja D-vitamiineja.

Osta: Evonia Hiusten tehoravinne*

Lue myös: Tuuheutta antavat hoitoaineet

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini ravintolisa hiuksille paksummat hiukset ravintolisa

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini ravintolisä hiuksille

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini sisältää kalakollageenia, joka edistää hiusten ja ihon nuorekkaana pysymistä. Kollageenin tuotanto vähenee ihmisen elimistössä jo 25-vuoden jälkeen.

Kollageeniravintolisä auttaa ihoa ja hiuksia pysymään eloisan nuorekkaana. Tuote sisältää esimerkiksi biotiinia, sinkkiä ja kollageenin tuotannolle tärkeää C-vitamiinia.

Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini on yksi Suomen myydyin ravintolisä hiuksille ja iholle.

Osta: Puhdas+ Beauty Kollageeni & Biotiini*

Lue myös: Kuivat hiukset – löydä parhaat hoitotuotteet

Biotiini Strong Hair & Nail ravintolisa hiuksille paksummat hiukset ravintolisa

Biotiini Strong Hair & Nail ravintolisä hiuksille

Biotiini Strong Hair & Nail sisältää biotiinia, sinkkiä ja metioniinia edistämään hiusten sekä kynsien kasvua. Biotiini parantaa keratiinin muodostumista, josta hiukset ja kynnet koostuvat.

Kokeile biotiinia, jos haluat saada paksummat hiukset. Biotiini parantaa myös kynsien kasvua ja on avuksi katkeileville kynsille.

Osta: Biotiini Strong Hair & Nail*

Lue myös: Seerumit hiuskasvuun ja lähdön ehkäisyyn

Moller Omega-3 Iho & Hiukset ravintolisä hiuksille paksummat hiukset ravintolisa

Möller Omega-3 Iho & Hiukset ravintolisä hiuksille

Möller Omega-3 Iho & Hiukset tehoaa monivaikutteisesti terveyteen, kuten edistää sydämen normaalia toimintaa. Kalaöljy auttaa myös hius- ja iho-ongelmiin.

Vaikuttavat aineosat ovat omega-3 rasvahapot, C-vitamiini, sinkki, biotiini ja seleeni. Nämä ainesosat ovat tehokkaita huolehtimaan hiusten ja ihon toiminnasta.

Kokeile kalaöljyä, jos haluat monipuolisen tuotteen koko terveyden hoitamiseen.

Osta: Möller Omega-3 Iho & Hiukset*

Paksummat hiukset ravintolisällä

Onko sinulla haussa paras ravintolisä hiuksille tai haluatko paksummat hiukset ravintolisän avulla? Yleensä ravintolisä hiuksille tulee tarpeeseen, kun hiusten kunto huononee.

Tähän voi olla syynä esimerkiksi hiusten kemialliset käsittelyt, yksipuolinen ruokavalio tai ikääntyminen, jolloin hiukset pikkuhiljaa menettävät tuuheuttaan. Erilaiset hormonimuutokset, kuten raskaus tai vaihdevuodet vaikuttavat myös hiuksiin.

Lisäksi ruokavalion puutteet näkyvät hiuksissa katkeiluna tai ohentumisena. Hiukset voivat myös luonnostaan olla ohuet, joihin kaivataan avuksi ravintolisän tuomaa tuuheutta.

Vinkki! Kokeile tuuheuttavaa shampoota

Näihin ongelmiin voi kokeilla hiusten ravintolisiä. Ravintolisät antavat tarvittavat rakennusaineet, joilla hiukset voivat taas paremmin. Ravintolisät antavat tukea hiusten kasvuun ja parantavat hiusten terveyttä sisäisesti sekä ulkoisesti.

Sisäisellä hyvinvoinnilla tarkoitetaan elinvoimaista hiuspohjaa. Hyvinvoivat ja paksummat hiukset kasvavat terveestä päänahasta, joten hiuspohjan normaalia toimintaa ei pidä unohtaa. Ulkoinen terveys tarkoittaa, että hiukset näyttävät vahvoilta ja kiiltäviltä.

Lue myös: Parhaat luonnonkosmetiikan tuuheuttavat shampoot

Ravintolisät tai vitamiinit eivät ole taikakeino, jolla saa hiukset muutettua tuuheiksi käden käänteessä. Ravintolisät vaikuttavat kuukausien aikana, joten vaaditaan malttia tuloksien näkymiseksi.

Ravintolisä voi auttaa, mutta mikään ravintolisä ei korvaa hyvää ruokavaliota. Muuta siis myös ruokavaliotasi monipuolisempaan suuntaan ja saat parempia tuloksia ravintolisän kanssa.

Miksi hiukset lähtee tai ohenee

Onko sinulle tapahtunut jokin iso muutos, kuten lääkityksen aloittaminen tai uusi työ? Vasta-aloitettu lääkitys voi olla yksi syy, jos hiuksesi yhtäkkiä ohenevat. Myös stressin ja huolien yhteys hiustenlähtöön on olemassa.

Stressiä voi aiheuttaa uuden työn oppiminen, tai muu asia, joka vaivaa mieltä. Stressin vähentäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Koeta löytää keinoja, joilla saat ajatukset muualle, kuten äänikirjoja kuuntelemalla.

Ohuet hiukset? Kokeile syväpuhdistavaa shampoota.

Hiusten liiallinen käsittely voi myös ohentaa ja heikentää hiusta. Hiusten värjääminen ja etenkin vaalentaminen ovat kemiallisia käsittelyitä, jotka kuluttavat hiusta. Tähän voi lisätä myös hiusten kuumakäsittelyt, kuten föönaamisen, joka voi näkyä hiusten kulumisena.

Huonoihin hiustenhoitotapoihin kuuluu hiusten harjaaminen märkänä, jolloin hius venyy kuin kuminauha ja katkeaa helpommin. Samoin hiusponnarin paikka alkaa näkyä hiuksissa katkeiluna, jos pidät lenkkiä aina yhdessä kohdassa.

Lue myös: Hajusteettomat kevyesti pesevät shampoot

Ruokavalion puutteet näkyvät hiusten kunnossa. Hiuspohja ei saa tarvitsemiaan ravinto-aineita kasvattaakseen hiuksia, jos ruokavalio on kehnonlainen. Syö värikkäästi, eli vihanneksia ja hedelmiä, joista saat terveellisiä ainesosia myös hiuksille.

Naisilla hiusten ohentumisen syyt liittyvät usein hormonimuutoksiin, joita ovat raskaus ja vaihdevuodet. Raskaana ollessa hormonimäärä kasvaa, joka aiheuttaa hiustenlähdön. Tilanne kuitenkin normalisoituu raskauden jälkeen, ja hiukset kasvavat taas normaalisti lähteneiden tilalle.

Vaihdevuosien aikana naisten hiustenlähtöön voi vaikuttaa lääkkeillä, kuten syömällä estrogeenihormonia. Tässä tilanteessa käänny lääkärin puoleen.

Lue myös: Parhaat tuuheuttavat hoitoaineet

Ikääntyminen näkyy vartalossa monin eri tavoin, myös hiuksissa. Iän myötä tuuheimmatkin hiukset alkavat menettää paksuuttaan ja hiukset ohenevat. Tämä on luonnollista, mutta harmittavaa. Hiusten ohentumiseen kannattaa kuitenkin kokeilla ravintolisiä, jotka tukevat hiusten kasvua.

Loppujen lopuksi hiusten paksuus tai ohuus riippuu geeneistä. Voit ennustaa hiustesi tulevaisuutta, jos suvussasi tai perheessä on ohuet hiukset, tai hiukset ohenevat selvästi iän myötä. Geenit sanelevat hiusten ohentumisen, mutta aina voi ennaltaehkäistä tulevaisuuden ongelmia.

Kuori päänahkaa. Päänahka voi olla tukossa esimerkiksi talista tai hilseestä, jonka takia hiukset kasvavat heikosti. Ajattele miltä kasvojen iho näyttäisi, jos päällä olisi kuonakerros. Se ei ole houkuttava ajatus? Hiuspohja on myös ihoa, eikä lika tee hyvää sen toiminnalle.

Lue myös: Päänahan kuorinta

Tutustu päänahan kuorintatuotteisiin ja käyttöön.

Vitamiinit hiuksille

Ravintolisät sisältävät yleensä useita eri vitamiineja. Suosi ravintolisiä, jotka sisältää etenkin alla olevia vitamiineja.

 • A-vitamiini
  • Auttaa pitämään hiusten talituotannon normaalina. Käytä A-vitamiinia etenkin, jos sinulla on kuivat hiukset ja päänahka.
 • C-vitamiini
  • C-vitamiini estää hiusten heikentymistä ja edistää kollageenituotantoa, joka on hyväksi hiusten hyvinvoinnille. C-vitamiinia parantaa myös raudan imeytymistä.
 • B-vitamiini
  • B-vitamiinin saanti hyödyttää hiusten ja päänahan kuntoa.
 • E-vitamiini
  • E-vitamiini voi vähentää hiusten lähtöä, parantaa päänahan verenkiertoa sekä hiusten kiiltoa.
 • Biotiini
  • Biotiini on B-vitamiini, joka voimistaa hiusten, kynsien ja ihon kuntoa. Biotiini vaikuttaa keratiinin tuotantoon, josta esimerkiksi hiukset muodostuu.
 • Rauta
  • Raudan puute voi näkyä hiustenlähtönä. Rauta vahvistaa hiustuppia, joka taas parantaa hiusten kuntoa.
 • Sinkki
  • Sinkin puutteellinen saanti näkyy hiusten sekä ihon kunnossa. Sinkki vahvistaa hiusten kasvuvoimaa, ja on hyväksi myös yleiselle vastustuskyvylle.

Kokeile hiuksille myös:

 • Kalaöljy
  • Kalaöljy on ravinnerikas ja edistää monia terveydelle tärkeitä ominaisuuksia, kuten ihon, verisuonten ja sydämen toimintaa. Kalaöljy edistää hiusten kasvua ja antaa upeaa kiiltoa elottomille hiuksille.

Miten saada tuuhemmat hiukset? Lue vinkit ja löydä oikeat tuotteet.

Milloin ravintolisä hiuksille otetaan?

Yleinen ohje on ottaa ravintolisä hiuksille syömisen yhteydessä. Ruokaillessa elimistö on valmis ottamaan ruoan ravintoaineet talteen, joten näin myös ravintolisät imeytyy parhaiten.

Rasvaliukoiset vitamiinit, kuten A-, D-, E- ja K-vitamiinit nautitaan ruoan yhteydessä. Vesiliukoiset C- ja B-vitamiinit voidaan syödä ruoan kanssa tai tyhjään mahaan. Ravintolisä syödään ruoan yhteydessä, jos sama ravintolisä sisältää rasva- ja vesiliukoisia vitamiineja.

Lue myös: Kokeile hellää sulfaatitonta shampoota

Rautaa ei kannata ottaa ruoan kanssa yhtäaikaa, koska sen imeytyminen voi heikentyä. Kannattaa perehtyä minkälainen vitamiini tai ravintolisä on käytössäsi, jottei hyödyt mene väärinkäytöllä hukkaan. Esimerkiksi kalaöljy sopii parhaiten yhteen ruokailun kanssa.

Tuuheutta ja puhtautta: Luonnolliset kuivashampoot TOP 4

Puhtaat ja tuuheat hiukset? Löydä paras kuivashampoo täältä.

Milloin ravintolisä hiuksille tehoaa?

Anna ravintolisälle aikaa, koska minkään ravintolisän teho ei näy hetkessä. Vaatii käyttäjältä aikaa ja kärsivällisyyttä, jos haluaa paksummat hiukset ravintolisän avulla. Viikko, kuukausi tai kaksikin on liian lyhyt aika todeta ravintolisän tehoaminen.

Ihmisellä on jopa 10 000 kappaletta hiuksia, ja hiuksissa on eri kasvuvaiheita. Yksi hius on kasvuvaiheessa, kun taas toinen on valmis irtoamaan.

Lue myös: Silikonittomat shampoot

Kestää aikansa, jotta ravintolisä tehoaa kaikkiin hiuksiin. Puoli vuotta voi olla aika, jonka jälkeen osaat sanoa ravintolisän vaikutukset. Yleisin virhe ravintolisän kanssa on olla liian malttamaton ja odottaa nopeita tuloksia.

Muista ottaa ravintolisä joka päivä käyttöohjeen mukaisesti. Laita itselle muistutus tai jätä ravintolisä paikkaan, josta näet sen. Näin muistat ottaa päivittäisen annoksen.

Älä jätä ravintolisää lasten tai lemmikkien ulottuville. Säilytä ravintolisät poissa auringonvalosta ja vältä kosteaa ilmaa säilytyksessä, kuten kylpyhuonetta.

Tutustu etikkaan hiustenhoidossa: Etikkahuuhde puhdistaa ja hoitaa

*mainoslinkki.