Luonnonkosmetiikka Syväpuhdistava shampoo

Luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo TOP5

*mainoslinkki

Luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo ei ole kaikista yleisin näky hiustuotemarkkinoilla. Valikoimissa on kuitenkin hyviä löytöjä, joilla hiukset saadaan puhtaaksi liasta, kuten rasvasta ja hiustuotteiden kertymistä.

Luonnonkosmetiikan syväpuhdistavissa shampoissa korostuu puhdistavien ainesosien lisäksi hoitavuus.

Luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo TOP5

Bruns Products Nr04 Magic Citrus Shampoo

Bruns syväpuhdistava shampoo on ruotsalaisen artesaanityön kädenjälkeä. Kampaajien luoma tuotesarja hoitaa hiusta parhailla luonnollisilla ainesosilla. Laadukas shampoo pesee hiukset putipuhtaaksi ksaantikumin avulla.

Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Sopii etenkin hennoille sekä rasvoittuville hiuksille, jotka kaipaavat paksuutta ja volyymia tukkaan. Shampoo toimii myös nuorten hiuksiin, sekä hiuksiin, joiden päänahka tuottaa liikaa talia.

Shampoon puhdas tuoksu syntyy sitruunasta ja mintusta. Tarjolla on myös tuoksuton versio.

Kenelle: laatua arvostavalle, rasvoittuvat hiukset, hennot hiukset.

Osta: Bruns Products Nr04 Magic Citrus Shampoo*

bruns products nr04 magic citrus shampoo sitruuna luonnonkosmetiikka syvapuhdistava shampoo

Aubrey Green Tea Shampoo

Aubrey on sulfaatiton shampoo, joka on siis hellävarainen mutta silti hyvä puhdistamaan hiukset päänahkaa myöten. Luonnollisilla ainesosilla saa tehokkaita tuloksia, vaikka raaka-aineet ovat keveitä.

Aubrey Green Tea shampoo on suunnattu erityisesti rasvoittuville hiuksille, mutta sitä voi käyttää kaikki syväpuhdistusta kaipaavat hiukset.

Shampoo jättää raikkaan puhtaan tunteen, mutta antaa hiuksiin kiillon. Tuote ei ärsytä päänahkaa, jos esimerkiksi hilseily tai muut päänahan ongelmat ovat vaivana. Tuoksu on hedelmäinen mandariini.

Kenelle: rasvoittuvat hiukset, hilseilevä päänahka.

Osta: Aubrey Green Tea Shampoo*

Aubrey Green Tea Shampoo luonnonkosmetiikka syvapuhdistava shampoo

Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo

Unique on jokaisen hiustyypin syväpuhdistava shampoo. Tuote sopii siis kaikille, jotka haluvat takaisin raikkaan tunteen ja ilmavuuden hiuksiin.

Olipa hiusten likaisuuden syynä tuotejäämät tai rasvoittuminen, niin tällä shampoolla saat hiukset puhtaaksi kertapesulla. Shampoo tuuheuttaa hiusta ja hoitaa päänahkaa esimerkiksi aloe veran avulla.

Unique on tanskalaista luonnonkosmetiikkkaa.

Kenelle: kaikille hiustyypeille, rasvoittuvat hiukset.

Osta: Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo*

Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo luonnonkosmetiikka syvapuhdistava shampoo

Gyada Purifying syväpuhdistava shampoo

Gyada on sulfaatiton shampoo, joka toimii herkkäihoisille rauhoittavien kasviuutteiden ansiosta. Shampoo myös vähentää hiusten rasvoittumista sekä toimii hilseilyyn.

Sulfaatiton koostumus ei kuivata hiusta, mutta vaahtoaa reilusti. Voit lisätä tuotteen tehoa ja jättää shampoon minuutiksi vaikuttamaan. Näin saat kaiken lian liotettua irti.

Kenelle: herkälle iholle, hilseilyyn, rasvoittuvat hiukset.

Osta: Gyada Purifying syväpuhdistava shampoo*

Gyada Purifying luonnonkosmetiikka syvapuhdistava shampoo sulfaatiton

Kokeile myös syväpuhdistavia palashampoita!

Lue mitkä ovat parhaat palashampoot, jotka myös syväpuhdistavat hiukset. Esimerkiksi kotimainen Kolme Cosmetics ja pöllöshampoona tunnettu Famo ovat luonnonmukaisia valintoja.

luonnonkosmetiikka syvapuhdistava shampoo

Kuivat hiukset ja luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo

Syväpuhdistavat shampoot jättävät joskus hiukset narskuvan kuiviksi, mutta luonnolliset ainesosat huolehtivat myös kosteutuksesta. Kosteutus on tarpeen, koska syväpuhdistavat shampoot pesevät hiukset reilusti tehokkaammin kuin tavalliset shampoot.

Syväpuhdistavaa shampoota ei ole tarkoitettu päivittäiseen tai eikä välttämättä edes viikottaisen käyttöön puhdistustehonsa takia.

Lue lisää kuinka usein syväpuhdistavaa shampoota käytetään ja miksi syväpuhdistava shampoo on tarpeellinen. Löydät linkin takaa myös parhaat ei-luonnolliset syväpuhdistavat shampoot.

Syväpuhdistavat shampoot voivat kuivattaa hiusta, etenkin jos hiuksesi ovat kuivat tai käsitellyt. Käytä aina syväpuhdistavan pesun jälkeen hoitoainetta tai hiusnaamiota.

Lue myös: Luonnonkosmetiikan kuivashampoot TOP 4

Lue myös: Parhaat luonnolliset tuuheuttavat shampoot

Vinkki! Tuntuuko syväpuhdistava shampoo liian pesevältä? Laimenna shampoota vedellä. Kaada ensin shampoota kädellesi ja sitten vettä, jotta shampoo muuttuu juoksevammaksi.

Kokeilemalla löydät oikeat mittasuhteet. Sopiva veden määrä riippuu esimerkiksi millainen on shampoon koostumus: kiinteä vai valmiiksi juokseva.

Tutustu rasvoittuvien hiusten luonnonkosmetiikan shampoisiin

Jos luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo on liian tehokas, niin kokeile rasvoittuvien hiusten luonnonkosmetiikan shampoita.

Nämä ovat yleensä hiukan pesevämpiä kuin tavalliset shampoot, joten ne voivat toimia kuiville hiuksille syväpuhdistavan pesun korvikkeena.

Miksi ostaa luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo?

Luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo on usein ekologisempi valinta valmistuksen koko kaarelta, kun huomioidaan sisällön ja pakkauksen kuormitus ympäristölle.

*mainoslinkki.