Luonnonkosmetiikka Shampoo rasvoittuville hiuksille

Luonnonkosmetiikan shampoo rasvoittuville hiuksille

*mainoslinkki

Luonnonkosmetiikan shampoista löydät lukuisia vaihtoehtoja, joista valita itsellesi sopivin tuote. Saat parhaat tulokset hiuksiisi, kun valitset hiustyyppiäsi vastaavan tuotteen.

Rasvoittuvat hiukset tarvitsevat shampoon, joka oikeasti puhdistaa hiukset sekä päänahan. Luonnonkosmetiikan shampoo rasvoittuville hiuksille on loistava valinta, kun haluat ekologisen vaihtoehdon.

Lue lisää miksi valita luonnonkosmetiikan shampoo.

Vinkki! Kokeile luonnollista syväpuhdistavaa shampoota

Kokeile luonnonkosmetiikan shampoota, ja huomaat kuinka luonnolliset raaka-aineet toimivat tehokkaasti. Luonnollisilla tehoaineilla saat halutun vaikutuksen hiuksillesi ja teet paremman teon ympäristölle.

Lisäksi saat vähemmän rasvoittuvat hiukset, ja kenties pidennettyä pesuväliä.

Lue myös: Hiustuotteet netistä edullisesti

Paras luonnonkosmetiikan shampoo rasvoittuville hiuksille

Khadi Neem Balance shampoo rasvoittuville hiuksille

Khadi Neem on shampoo hilseen sekä rasvoittuvien hiusten hoitoon. Voit käyttää shampoota avuksi hiusten rasvoittumiseen, jota shampoo hillitsee ja vähentää. Saat puhtaan ja raikkaan lopputuloksen hiuksia kuivattamatta.

Shampoo auttaa sienitulehdusten ehkäisyyn ja hoitoon. Sienitulehdus on yleensä syynä hilseilyyn.

Silikoniton koostumus sopii myös päänahan ärsytykseen, kuten kutinaan. Anna shampoon vaikuttaa hetki hiuksissa ennen huuhtelua.

Osta: Khadi Neem Balance shampoo*

Lue myös: Tuuheuttavat hoitoaineet

Khadi Neem Balance shampoo rasvoittuville hiuksille luonnonkosmetiikka

Whamisa Oily Scalp Shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle

Whamisan shampoo tepsii nopeasti rasvoittuviin hiuksiin. Shampoo puhdistaa ja virkistää hiuspohjaa muun muassa piparmintun sekä omenauutteen avulla.

Saat keveän ilmavat hiukset, jotka pysyvät puhtaana pidempään. Shampoo vaahtoaa hyvin, joka edistää puhtauden tunnetta hiuksissa.

Osta: Whamisa Oil Scalp Shampoo*

Lue myös: Miten estää hiusten rasvoittuminen

Whamisa Oil Scalp Shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle rasvoittuvat hiukset luonnonkosmetiikka

Bioturm Shampoo rasvoittuvat hiukset

Päivittäiseenkin pesuun sopiva Bioturm shampoo puhdistaa hiukset puhtaaksi, muttei liian pesevästi.

Shampoon sisältämä sinkkisuola tepsii päänahan tasapainottumiseen sekä auttaa vähentämään hiusten rasvoittumista. Hiukset ovat pesun jälkeen takuttomat ja puhtaat. Shampoo vaahtoaa hyvin.

Osta: Bioturm Shampoo rasvoittuvat hiukset*

Lue myös: Shampooharjalla hiukset puhtaaksi

Bioturm Shampoo rasvoittuvat hiukset luonnonkosmetiikka

Cattier Paris Green Clay Vihreä savi shampoo rasvoittuville hiuksille

Savi on toimiva raaka-aine hiustenhoidossa, etenkin rasvoittuville hiuksille.

Cattier Paris shampoon sisältämä vihreä savi kerää talin ja rasvan itseensä. Saat pesun ja huuhtelun jälkeen keveän raikkaat hiukset.

Osta: Cattier Paris Green Clay shampoo*

Edullinen shampoo haussa? Lavera Freshness & Balance shampoo*.

Cattier Paris Green Clay Vihrea savi shampoo rasvoittuville hiuksille luonnonkosmetiikka

Ole hyvä Turve Mänty shampoo rasvoittuville hiuksille

Luonnollisen ja maanläheisen tuoksuinen Turve-mänty shampoo hurmaa kotimaisuudellaan. Turve tunnetaan tehokkaana ainesosana, joka virkistää esimerkiksi päänahan verenkiertoa.

Parempi verenkierto tehostaa päänahan toimintaa ja tukee hiusten kasvua. Turve puhdistaa ja tuuheutta hiuksia, joten tämä on hyvä suomalainen shampoo rasvoittuville hiuksille.

Osta: Ole hyvä Turve Mänty shampoo*

Lue myös: Pidennä hiusten pesuväliä ja vähennä rasvoittumista oikeilla tuotteilla

Ole hyva Turve Manty shampoo rasvoittuville hiuksille suomalainen luonnonkosmetiikka

Gyada Vahvistava spirulina shampoo rasvoittuvan päänahan puhdistukseen

Gyada shampoo antaa nimensä mukaisesti vahvuutta ohuille ja kärsineille hiuksille. Samalla se tasapainottaa päänahan toimintaa, joka on hyväksi rasvoittuville hiuksille.

Rasvoittuvilla hiuksilla päänahan talituotanto käy ylikerroksilla, jota on hyvä tasapainottaa laadukkailla luonnonkosmetiikan ainesosilla.

Osta: Gyada Vahvistava spirulina shampoo*

Lue myös: Paras luonnollinen kuivashampoo

Gyada Vahvistava spirulina shampoo rasvoittuvan paanahan puhdistukseen luonnonkosmetiikka

Vaihtoehtoja on monia, mutta toivottavasti löysit itsellesi parhaan luonnonkosmetiikan shampoon rasvoittuville hiuksille. Esitellyt vaihtoehdot ovat laadukkaita ja toimivia rasvoittuvien hiusten tarpeisiin.

Lue myös mitkä ovat luonnonkosmetiikan parhaat tuuheuttavat shampoot: Paras tuuheuttava shampoo – luonnonkosmetiikan TOP 6.

Palashampoo rasvoittuville hiuksille

Oletko koskaan kokeillut palashampoota? Löydä täältä luonnonkosmetiikan palashampoo rasvoittuville hiuksille.

Kaikki linkin takaa löytyvät palashampoot ovat suomalaisia, joten niissä on huomioitu pohjoismainen hiuslaatu. Näin on varmistettu palashampoon laatu ja toimivuus.

flow tea tree palashampoo suomalainen luonnonkosmetiikka

Miksi valita luonnonkosmetiikan shampoo?

Luonnonkosmetiikkatuotteiden valmitustuksessa ja pakkausten materiaalivalinnoissa kiinnitetään enemmän huomiota luonnon hyvinvointiin. Tuotteissa käytetään kierrätettyä muovia tai korvataan osa pakkausten muovista esimerkiksi sokeriruo´olla.

Kaikista ekologisin vaihtoehto on valita palashampoo, joissa pakkausmateriaalia ei tarvitse tuhlata. Klikkaa ja löydä palashampoo rasvoittuville hiuksille. Lue myös miten palashampoota käytetään, jotta vältät mahdollisest ongelmat kuten tahmeuden hiuksissa.

Luonnonkosmetiikan ainesosat on valmistettu usein tiukkoja sertifikaatteja noudattaen, joten raaka-aineiden puhtaus on taattu. Luonnonkosmetiikassa paras seikka onkin raaka-aineiden laadukkuus. Saat tehokkaita ainesosia, jotka tekevät minkä lupaavat.

Lue myös: Rasvaiset hiukset aamulla?

Lisäksi tuotteen sisällyslista eli inci-lista on usein lyhyt ja ymmärrettävässä muodossa täysin synteettiseen kosmetiikkaan verrattuna. Voit siis helposti tunnistaa ainesosat inci-listasta ilman, että tiedät juuri mitään kosmetiikan valmistuksesta.

Luonnonkosmetiikalla on paljon hyviä puolia, mutta toki moni käyttää sekaisin tavallista markettikosmetiikkaa ja luonnollisia tuotteita. Valitse itse tuotteet mitkä sopivat sinulle.

Vinkki! Luonnonkosmetiikan kuivashampoot TOP 4

Anna kuitenkin luonnonkosmetiikalle mahdollisuus. Luonnolliset tuotteet voivat yllättää sinut positiivisesti tehokkuudellaan ja toimivuudellaan.

Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vuosien aikana kehittyneet huomattavasti. Ennen luonnonkosmetiikka saattoi tuntua vähän kotikotoisemmalta vaikkapa tuoksun tai koostumuksen takia.

Nykyään tuotteiden koostumukset ovat menneet hurjasti eteenpäin. Luonnonkosmetiikan käyttömukavuus vastaa ”tavallista” kosmetiikkaa, joka on varmasti yksi syy miksi luonnonkosmetiikkaa on koko ajan suositumpaa.

Toki tehokkaat ainesosat ovat yksi tärkeä suosion syy ja miksi jotkut kokevat luonnonkosmetiikan tehoavan paremmin.

Lue myös: Etsitkö tuuheuttavaa luonnonkosmetiikan shampoota?

*mainoslinkki.