Miten saada tuuheat hiukset

Tuuheat hiukset kotikonstein – helpot ohjeet ja tuotteet

Mainoslinkki*

Onko sinulla ohuen lättänä tukka, ja mietit kuinka saada tuuheammat hiukset? Tässä tekstissä neuvotaan miten saat tuuheat hiukset helpoin vinkein.

Tärkeää on huomioida miten hiukset pestään, kuivataan sekä minkälaisia muotoilutuotteita käytetään. Näiden ohjeiden lopputuloksena lättänät hiukset ovat historiaa ja saat selvästi enemmän ilmavuutta hiuksiin.

Vinkki! Mistä saa hiustuotteet halvalla

kuinka saada tuuheat hiukset volyymia hiuksiin

Tästä tekstistä löydät:

Lue myös: Paras tuuheuttava shampoo

Vinkit miten saat tuuheat hiukset

Ohuet hiukset ovat monen ongelma. Etenkin Suomessa hiuslaatu on usein lasimaisen ohutta ja hentoa. Lasimaiset hiukset ovat liukkaat ja hankalasti muotoiltavat. Ohuet hiukset kaipaavat tuekseen muotoilutuotteita.

Muotoilutuotteiden avulla hiuksiin saadaan tarvittua volyymia ja tekstuuria. Tekstuuri on tarpeen, jos hiukset ovat niin liukkaat, ettei ne pysy edes yksinkertaisilla leteillä.

Lue myös: Tuuheuttavat hoitoaineet

Ilman tekstuuria ja tuuheutta hiukset näyttävät ryhdittömiltä ja pään myötäisesti valuvilta.

Hiusten tuuheuteen vaikuttaa myös yksittäisen hiuksen paksuus. Hiuksia saattaa olla määrällisesti paljon, mutta yksittäinen hius voi kuitenkin olla hyvin ohut.

Ohuisiin hiuksiin siis kaivataan volyymia ja tuuheutta, joka saa hiukset näyttämään elinvoimaisilta.

Vinkki! Kokeile ohuille hiuksille ravitsevaa ravintolisää.

Hiuksista puhutaan naisen ja toki myös miehen kruununa. Hiukset ovat iso osa ulkonäköä, ja pienillä muutoksillakin saadaan hiuksiin puhtia. Omaa hiuslaatua ei voi valita, mutta onneksi kosmetiikan keinoin voi luoda vaikutelman ilmavista hiuksista.

Lue myös: Paras kuivashampoo – tuuheat ja puhtaat hiukset

Onko sinulla ohuet rasvoittuvat hiukset? Silloin hiusten tuuheuttaminen on erityisen tärkeää.

Lättänät hiukset valuvat ryhdittömästi päänahkaa vasten. Tässä tilanteessa päänahan tali pääsee siirtymään helposti hiuksiin, joka taas lisää hiusten näyttämistä ohuemmilta.

Helppo keino estää rasvoittuminen on lisätä hiuksiin tuuheutta ja volyymia. Päänahan tali ei rasvoita tuuheita hiuksia samalla tavalla kuin ohuita hiuksia.

Löydä tuuheuttavat shampoot ja luonnonkosmetiikan tuuheuttavat shampoot.

Miten pestään hiukset tuuheiksi

Tavoite kohti tuuheita hiuksia lähtee hiusten oikeaoppisesta pesusta. Näin rakennetaan hyvä pohja hiusten volyymille.

  • Tärkeintä on saada hiuspohja puhtaaksi talista. Hiukset eivät jaksa nousta ylöspäin huonosti pestystä päänahasta.
  • Ohuiden ja rasvoittuvien hiusten kannattaa käyttää tuuheuttavia hiustuotteita jo suihkussa. Oikea shampoo ja hoitoaine antaa hyvän lähtökohdan muille tuuheuttaville tuotteille.
  • Päänahkaan kertynyt ylimääräinen tali tulee saada pois. Jo pelkkä huolellinen pesu voi muuttaa hiuksia tuuheammiksi, jos pesu on aiemmin tehty huolimattomasti.

Lue linkin takaa tarkat ohjeet miten hiukset pestään oikein ja puhtaaksi.

Yllä olevan linkin mukaiset hiustenpesuvinkit toimivat kaikille hiustyypeille. Etenkin likaiset ja rasvoittuvat hiukset tulee pestä aikaa käyttäen.

Puhdas päänahka voi paremmin ja saa hiuksetkin näyttämään terveemmiltä. Päänahkaan kertynyt tali, lika ja tuotejäämät voivat aiheuttaa entistä enemmän rasvoittumista tai kutinaa.

Vinkki! Löydä rasvoittuvien hiusten shampoot

Hiustenkuivaajalla tuuheat hiukset

Aloita hiusten kuivaaminen pyyhekuivista hiuksista. Älä siis hyppää suoraan suihkusta föönin varteen. Mitä pyyhekuivilla hiuksilla tarkoitetaan? Kuivaa hiuksiasi pyyhkeellä sen verran, että ne eivät enää valu vettä.

Perinteiset froteepyyhkeet voivat olla melko karheita hiusten kuivaamiseen. Älä siis hiero pyyhettä päätä vasten. Näin saat hiuksesi takkuun ja voit vahingossa katkoa hiuksia. Kuivaa hiukset kevyesti pyyhkeellä taputtelemalla.

Vältä takkuiset hiukset pesemällä hiukset pää alaspäin. Jos hiuksiisi tuli kuitenkin takkuja, niin ne kannattaa avata ennen kuivaamista. Voit sormilla varovasti haroa hiuksia auki.

Vältä käyttämästä harjaa tai kampaa kosteisiin hiuksiin. Harja venyttää ja katkaisee helposti kosteita hiuksia.

Lue myös: Shampooharja avuksi suihkuun

Kuivaa hiukset pää alaspäin. Näin saat hiustenkuivaajan ilman tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Liikuta hiustenkuivaajaa ylös ja alas. Älä suuntaa hiustenkuivainta yhteen kohtaan liian pitkäksi aikaa.

Hiusten kuivaus pää alaspäin antaa mahtavan volyymin ja tuuheuden hiuksiin.

Pelkkä hiustenkuivaus föönillä antaa tuuheat hiukset kotikonstein, mutta parhaan ja kestävimmän lopputuloksen saat lisäksi käyttämällä muotoilutuotteita.

Hiustenkuivaaja hellävaraisin vaihtoehto hiusten kuivattamiseen

Yleisesti pidetään parhaana, jos hiusten annetaan kuivua itsestään ja hiustenkuivaajan ajatellaan olevan huonoksi hiuksille. Asiantuntijoiden mukaan itseasiassa hiusten itsestään kuivuminen voi heikentää hiusta. 

Märkä ja painava hius vetää hiusjuurta. Tämä voi heikentää hiuksen kuntoa ja edistää hiusten katkeilua. Märkä hius on heikompi verrattuna kuivaan. Hius katkeaa helpommin kosteana.

Hiustenkuivaajan käytön edut alkavat kuulostaa hyvin loogisilta. Fööni kuivaa hiukset nopeasti ja vähentää hiusten mahdollisia vaurioita.

Vinkki! Kokeile ravintolisää saadaksesi paksummat hiukset

Hiustenkuivaajassa on kuitenkin huonot puolensa. Liian kuuma hiustenkuivaaja ja föönin jatkuva käyttö on myös haitaksi. Tästä voi seurata hiusten kunnon huonontumista.

Lämpö voi kuivattaa hiusten ja päänahan luontaista talia, joka hoitaa hiuksia sekä päänahkaa. Seurauksena on päänahan talituotannon kiihtyminen, koska päänahka yrittää korvata puuttuvan kosteuden talilla. 

Lue myös: Kuivan päänahan shampoo

Jos käytät hiustenkuivaajaa säännöllisesti, hanki kylmäpuhallintoiminnolla varustettu laite. Lue alta lisää kylmäpuhaltimen eli kylmää ilmaa puhaltavan hiustenkuivaajan hyödyistä.

Käytä kylmää ilmaa puhaltavaa hiustenkuivaajaa

Osta hiustenkuivaaja, jossa on useampi lämpötila-asetus. Yleensä hiustenkuivaajissa on kaksi lämpöasetusta sekä kylmäpuhallin, joka siis puhaltaa viileää ilmaa.

Käytä mahdollisuuksien mukaan eniten kylmäpuhallinta. Sen käytöllä hiukset kuivuvat hitaammin mutta hellävaraisesti.

Kylmää ilmaa puhaltavan hiustenkuivaimen käyttö vie enemmän aikaa, mutta lopputuloksen kannalta se on parempi. Kylmällä ilmalla saat päänahalle ja hiuksille miellyttävän kuivauksen. 

Lue myös: Paras luonnollinen tuuheuttava shampoo

Valitse siis hiustenkuivain, jossa on eri lämpövaihtoehtoja. Tämä on tärkeää etenkin säännöllisesti hiuksiaan kuivaaville.

Hiustenkuivaajan käyttö on etenkin eduksi ohuille ja rasvoittuville hiuksille. Hiukset nousevat kuohkeasti ilmaan päänahasta.

Hiustenkuivaajalla saadut tuuheat hiukset eivät rasvoitu siis yhtä helposti päänahan tuottamasta talista.

Lue myös: Etikka hiustenhoidossa – luonnollista kiiltoa

Paras hiustenkuivaaja hiusten tuuheuttamiseen

ghd Airprofessional Hair Dryer hiustenkuivaaja tuuheat hiukset

ghd Airprofessional Hair Dryer on erittäin laadukas hiustenkuivaaja vaativaankin käyttöön. Hiustenkuivain on tehokas ja nopea, mutta jättää hiukset pörröttömiksi.

Tuote sopii niin tuuheuden lisäämiseen kuin myös hiusten silottamiseen. Hiustenkuivaimessa on kaksi puhallusvoimakkuutta, säädettävä lämpötila ja kylmäpuhallus.

Osta Eleven: ghd Airprofessional Hair Dryer*

Osta Bangerhead: ghd Airprofessional Hair Dryer*

Lue myös: Laminoimalla sileät hiukset kotona

Remington Curl & Straight Confidence Dryer  hiustenkuivaaja tuuheat hiukset

Remington Curl & Straight Confidence Dryer on monipuolinen hiustenkuivaaja, jonka mukana tulee kolme suutinta eli diffuusoria eri tarkoituksiin. Lisäksi setissä on pyöröharja, jolla saa hiustenkuivaimen kanssa yhdessä käytettynä upeaa tuuheutta hiuksiin.

Hiustenkuivaajasta löytyy kylmäpuhallustoiminto sekä erittäin tehokas Turbo Boost -asetus, jolla kuivaa hiukset hetkessä.

Osta: Remington Curl & Straight Confidence Dryer*

GA.MA A21 Powerion hiustenkuivaaja tuuheat hiukset kotikonstein

GA.MA A21 Powerion on monikäyttöinen ja suosittu hiustenkuivaajasetti. Hinta ei ole silti korkea, vaikka kyseessä on laatumerkki. Mukana tulee kolme erilaista suutinta, sekä hiustenkuivaajassa on kylmätoiminnon lisäksi 6 muuta lämpötila-asetusta.

Osta Nordicfeel: GA.MA A21 Powerion*

Osta Eleven: GA.MA A21 Powerion*

Lue myös: Keratiinilla kauniit hiukset – parhaat tuotteet

Muotoilutuotteilla tuuheat hiukset kotikonstein

Muotoilutuotteiden ja hiustenkuivaajan yhdistäminen on paras keino tuuheuttaa hiukset. Etenkin ohuet hiukset nauttivat muotoilutuotteiden ja föönin tuomasta ilmavuudesta.

Lue myös: Mitä ovat hiusvedet? Käyttö ja parhaat tuotteet

Saat pitkäaikaista tuuheutta hennoille hiuksille koko päiväksi tai useammaksikin.

Muotoilutuotteissa on paljon valinnanvaraa. Voit käyttää tuotteita kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Kestävimmän tuloksen saat kuitenkin muotoilutuotteen ja hiustenkuivaajan yhdistelmällä.

Paras muotovaahto

Muotovaahto on klassikkotuote, jos haussa on tuuheammat hiukset. Parhaan tuloksen saat käyttämällä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin.

Muotovaahdon käyttö: Levitä muotovaahtoa pieni määrä kerrallaan hiusten tyveen. Vältä tässä vaiheessa vaahdon leviämistä pituuksiin. Harjaa muotovaahto tyveen. Näin muotovaahtoa on tasaisesti ympäri tyveä.

Tämän jälkeen voi hiustenkuivaimella kuivata hiukset. Kuivaa hiukset pää alaspäin saadaksesi maksimaalisen volyymin. Muotovaahto antaa mahtavan kohotuksen ja tuuheuden tyveen.

Kerastase Mousse Bouffante muotovaahto tuuheat hiukset

Kerastase Mousse Bouffante on tuuheuttava muotovaahto, joka antaa reilusti volyymia muttei tee hiuksista kovan koppuraisia. Hiukset ovat kosketuksen pehmeät, ja eläväisen kauniit. Hiukset pysyy ilmavina ja muotoiltavina seuraavaan pesuun asti.

Osta Cocopanda: Kerastase Mousse Bouffante*

Osta Lyko: Kerastase Mousse Bouffante*

redken root lifter tuuheat hiukset

Redken Root Lift Spray on tuuheuttava muotovaahto, mutta vaahtosuihkeena. Redkeniä käytetään suoraan hiusten juureen, joten se nostaa hiukset tehokkaasti ylös.

Tuote pitää hiusten tuuheuden koko päivän. Parhaan tulokset saat käyttämällä tuotetta hiukan kosteisiin hiuksiin ja käyttämällä lisäksi hiustenkuivainta sekä pyöröharjaa.

Osta Cocopanda: Redken Root Lifter Spray*

Osta Lyko: Redken Root Lifter Spray*

wella eimi paras muotovaahto

WELLA PROFESSIONALS Eimi Extra Volume Strong Hold Volumising Mousse on mainio muotovaahto ohuille hiuksille. Wellan muotovaahto antaa luonnollisen tunteen hiuksiin, ja kohottaa hiuksia ponnekkaasti ylöspäin.

Lisäksi muotovaahto suojaa ja hoitaa hiusta, jos käytät esimerkiksi lämpölaitteita hiusten muotoiluun. Wella on siis hyvä muotoilutuote kuivallekin hiuslaadulle.

Osta Cocopanda: WELLA PROFESSIONALS Eimi Extra Volume Strong Hold Volumising Mousse*

Osta Bangerhead: WELLA PROFESSIONALS Eimi Extra Volume Strong Hold Volumising Mousse*

SCHWARZKOPF OSiS+ Grip Super Hold Mousse paras muotovaahto

SCHWARZKOPF OSiS+ Grip Super Hold Mousse on vastauksesi, jos haet todella vahvaa volyymia hiuksiin.

Saat runsasta täyteläisyyttä, joka tepsii hentoisiin hiuksiin. Annostele Schwarzkopfin muotovaahtoa kuitenkin kohtuudella, koska sen tehokkuus tulee esiin jo normaalia pienemmällä määrällä.

Osta Cocopanda: SCHWARZKOPF OSiS+ Grip Super Hold Mousse*

Osta Bangerhead: SCHWARZKOPF OSiS+ Grip Super Hold Mousse*

Pyöröharjalla föönaus ja pyöröharjan käyttö

Pyöröharja on kampaajien suosikki apuväline tuuheisiin hiuksiin. Paras tuuheus tulee kevyesti kosteisiin hiuksiin, joten älä kuivaa hiuksiasi kokonaan pesun jälkeen.

Yleensä hiukset suositellaan pesemään ennen kampausten tekoa, jotta saisit nauttia pidempään kampauksesta puhtailla hiuksilla.

Lue myös: Miten kasvattaa hiuksia ja estää hiusten irtoamista

Pyöröharjalla föönaus aloitetaan käymällä hiukset läpi osioissa. Jaa siis hiuksesi esimerkiksi neljään eri osioon. Osioiden määrä riippuu hiustesi paksuudesta. Kiinnitä osiot klipsillä tai ponnarilla, jotta hiukset eivät ole edessä pöyröharjaa käyttäessä.

Pyöröharjan käyttö. Pyöritä hiuksia pyöröharjan ympärille, ja liikuta harjaa tyvestä latvaan. Samalla suuntaa hiustenkuivaaja hiuksiin, jotka ovat pyöröharjan ympärillä.

Käy näin pyöröharjalla ja hiustenkuivaajalla hiuksesi läpi tuuheuden saamiseksi. Parhaan tulokseen saat, kun laitat muotoilutuotetta, kuten muotovaahtoa hiusten tyveen.

ghd Natural Bristle Radial Brush luonnonharjas pyöröharja tuuheat hiukset

ghd Natural Bristle Radial Brush on luonnonharjaksista tehty pyöröharja. Valikoimissa on kolmea eri kokoa: 28 mm, 35 mm, 44 mm ja 55 mm.

Millimetrit kuvaavat pyöröharjan halkaisijaa. Mitä tuuheammat hiukset sitä isompi luku. Ohuille hiuksille paras valinta on pienin koko.

Osta: ghd Natural Bristle Radial Brush*

Mikä ero on hiuspuuterilla ja kuivashampoolla

Hiuspuuteria voi verrata kuivashampooseen käyttötavan ja lopputuloksen kannalta. Tuotteilla on kuitenkin koostumuksessa ja käytössä yksi selkeä ero. Hiuspuuteri on irtonaista, purkissa tulevaa jauhetta.

Hiuspuuterilla saat hiuksiisi tuuheutta, rakennetta ja puhtautta. Hiuspuuteri siis puhdistaa talia päänahasta ja hiuksista.

Voit käyttää hiuspuuteria pika-apuna rasvaisiin hiuksiin, jos et ehdi pestä hiuksia tai haluat pidentää pesuväliä.

Lue myös: Hellävaraiset sulfaatittomat shampoot

Hiuspuuterin käyttö

Hiuspuuteria käytetään kokonaan kuiviin hiuksiin. Hiuspuuteria laitetaan joko käsien kautta tyveen tai suoraan purkista ripottelemalla tyveen. Suoraan tyveen laitettuna saat parhaimman tuuheuden.

Laita ensin pieni määrä hiuspuuteria suoraan purkista hiuksiin. Vältä laittamasta hiuspuuteria suoraan päänahkaan tai jakauksen kohdalle.

Hiuspuuterista voi jäädä jälkiä näkyville paikoille, joten siksi vältä laittamasta hiuspuuteria esimerkiksi suoraan jakauksen päälle.

Hiero hiuspuuteri huolella päänahkaan saadaksesi kuohkeat hiukset. Näin myös hiuspuuterin vaaleus katoaa hiuksiin.

Lopuksi voit harjata hiukset, jotta hiuspuuteri leviää kunnolla tyveen ja tarvittaessa pituuksiin, jos hiuksesi pituudetkin ovat likaiset. Samalla myös mahdolliset vaaleat kohdat häivyttyvät varmasti.

Vinkki! Puhdista muotoilutuotteiden jäämät päänahan kuorinnalla. Saat pesun jälkeenpuhtaat ja tuuheat hiukset.

Paras hiuspuuteri

Schwarzkopf OSiS+ Dust It Mattifying Powder hiuspuuteri on tehokas poistamaan hiuksista rasvaa ja antamaan reipasta tuuheutta. Hiuspuuterin mattaisuus sopii hyvin rasvoittuville hiuksille.

Osta Cocopanda: Schwarzkopf OSiS+ Dust It Mattifying Powder*

Osta Lyko: Schwarzkopf OSiS+ Dust It Mattifying Powder*

Schwarzkopf OSiS+ Dust It Mattifying Powder hiuspuuteri tuuheat hiukset

Redken Style Connection Powder Grip 03 hiuspuuteri tuo tukkaan ilmavuutta ilman jäykkyyttä. Hiukset näyttävät heti runsaammilta, ja hiusten likaisuus katoaa. Muista käyttää hiuspuuteria vain vähän kerrallaan ja lisää tarvittessa.

Osta Cocopanda: Redken Style Connection Powder Grip 03*

Osta Bangerhead: Redken Style Connection Powder Grip 03*

Redken Style Connection Powder Grip 03  hiuspuuteri tuuheat hiukset

L’ORÉAL PROFESSIONNEL TecniArt. Wild Stylers Super Dust Powder antaa hiuksille volyymia ja muotoa, jota ohuet hiukset tarvitsevat. Hiukset tuntuvat raikkaammilta ja puhtaammilta tyvestä asti. Hiuspuuteri antaa myös tekstuuria, joten hiukset näyttävät vahvemmilta.

Osta Bangerhead: L’ORÉAL PROFESSIONNEL TecniArt. Wild Stylers Super Dust Powder*

Osta Lyko: L’ORÉAL PROFESSIONNEL TecniArt. Wild Stylers Super Dust Powder*

loreal paras hiuspuuteri

BIG SEXY HAIR Powder Play toimii niin pitkille kuin lyhyillekin hiuksille. Älä anna vähän halvan nimen häiritä, koska tässä on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hiuspuuteri. Big Sexy hiuspuuterilla tuot nopeasti hiukseen ilmavuutta, joka ei lähmää hiusta.

Osta Cocopanda: BIG SEXY Hair Powder Play*

Osta Lyko: BIG SEXY Hair Powder Play*

BIG SEXY HAIR Powder Play paras hiuspuuteri

Kuivashampoo puhdistaa nopeasti

Kuivashampoo lienee suosituin muotoilutuote, eikä ihme! Parhaat kuivashampoot tuuheuttavat ja puhdistavat hiukset hetkessä. Kuivashampoota käytetään kuiviin hiuksiin, kuten myös hiuspuuteria.

Kuivashampoon käyttö

Suuntaa suihke hiustyveen 20 cm etäisyydeltä. Anna kuivashampoon vaikuttaa pienen hetken, noin 1-2 minuuttia. Näin tuote imee erityisen hyvin ylimääräisen rasvan pois, ja saat puhtaat tuuheat hiukset.

Lue myös: Parhaat jätettävät hoitoaineet

Hiero kuivashampoota päänahkaan ja harjaa kuivashampoon ylimääräiset jäämät hiuksista pois. Näin hiuksiisi ei jää vaaleita läikkiä, etenkin jos hiuksesi ovat tummat.

Näin helppoa on saada raikkaus takaisin hiuksiin. Muutamalla nopealla suihkauksella saat tuuheutta ja rasvaisuuden pois hiuksista.

Vinkki! Laita kuivashampoo illalla hiuksiin, jos hiuksesi rasvoittuvat yön aikana etkä halua pestä niitä aamulla. Näin estät hiusten rasvoittumisen jo ennalta ja pidät hiuksesi puhtaana pidempään.


Toimivat kuivashampoot

Vinkki! Parhaat luonnolliset kuivashampoot TOP 4

kerastase fresh affair dry shampoo kuivashampoo tuuheat hiukset

Kerastase Fresh Affair Dry Shampoo kuivashampoolla saa keveän ilmavat ja puhtaat hiukset, kunnes peset hiukset seuraavan kerran.

Kuivashampoo puhdistaa lian pois hiuksista, joka kertyy tyvestä pituuksiin. Saat hiuksiin raikkaan tunteen takaisin.

Lue myös! Lisää erinomaisia kuivashampoita löydät täältä.

Tuotetta voi suihkuttaa hiuksiin yöksi, jolloin hiukset eivät rasvoitu yön aikana. Tee näin, jos ongelmanasi on nopeasti rasvoittuvat hiukset, jotka likaantuvat yön aikana.

Osta Cocopanda: Kerastase Fresh Affair Dry Shampoo*

Osta Lyko: Kerastase Fresh Affair Dry Shampoo*

Paras hiusten tyvikohottaja

Tyvikohotukseen on myös suihkeita, joita voit käyttää kuiviin hiuksiin tai kosteisiin hiuksiin ennen muotoilua. Tuotteita suihkutetaan tyveen ja muotoillaan halutusti. Näillä saat helposti ja nopeasti tuuheuden takaisin hiuksiin. 

Lue myös: Hoitavimmat hiusnaamiot

Living Proof Full Dry Volume Blast paras hiusten tyvikohottaja

Living Proof Full Dry Volume Blast tuo hentoon tukkaan tuuheutta, joka on ilmavan kevyttä. Tuotetta voi käyttää juuren lisäksi koko pituuksiin.

Tyvikohottajat toimivat usein parhaiten kosteaan tukkaan, mutta Living Proof onnistuu luomaan huikeaa volyymia kuiviin hiuksiin. Living Proof -merkistä voi puhua luotettavana kampaamolaatuna, jota saa kuitenkin myös nettikaupoista.

Osta Cocopanda: Living Proof Full Dry Volume Blast*

Osta Lyko: Living Proof Full Dry Volume Blast*

paul mitchell paras hiusten tyvikohottaja

PAUL MITCHELL Extra-Body Daily Boost on näppärä suihkemainen tyvikohottaja. Suuttimen saa helposti osoitettua haluamaansa paikkaan hiusten juureen.

Suihke saa hiukset näyttämään heti runsaammilta. Paul Mitchell tyvikohottaja ei jätä väriä tai jälkeä hiuksiin.

Osta Cocopanda: Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost*

Osta Bangerhead: Paul Mitchell Extra-Body Daily Boost*

KMS Add Volume Root And Body Lift tyvikohottaja

KMS Add Volume Root And Body Lift antaa hiuksille pitkäkestoista volyyymia. Hienojakoinen suihke ei lähmää hiusta eikä tee hiuksista kovaa kypärää. Saat myös pidempään puhtaat hiukset, kun tyvi pysyy koholla päänahan talista.

Pullo on suihkemuodossa, joten sen käytössä ei tarvitse käsiään sotkea.

Osta Cocopanda: KMS Add Volume Root And Body Lift*

Osta Bangerhead: KMS Add Volume Root And Body Lift*

lanza tyvikohottaja

LANZA Healing Volume Root Effects on usein nettikaupoissa muotovaahto-nimellä. Kyseessä on kuitenkin hyvin kevyt, suihkutettava tyveä kohottava vaahto. Ihan tavalliseen muotovaahtoon tätä tyvikohottajaa ei voi siis verrata, jos et niistä jostain syystä pidä.

Voit suihkia Lanzaa tyveen ja hieroa sen kunnolla hiuspohjaan. Hiukset saavat näin vahvuutta, paksuutta ja silti hiukset näyttävät luonnollisen pehmeiltä.

Osta Cocopanda: LANZA Healing Volume Root Effects*

Osta Bangerhead: LANZA Healing Volume Root Effects*

Mikä on hyvä muotoilutuote ohuille ja rasvoittuville hiuksille

Valitse oikea muotoilutuote hiustesi mukaan. Ohuille hiuksille ja/tai rasvoittuville hiuksille vältä kaikkea missä lukee kosteuttava, rakennepaikkaava tai kiiltoa antava.

Tälläiset tuotteet voivat lätsäyttää hiusta, joten ne eivät ole parhaita ohuille ja hennoille hiuksillekaan.

Valitse tarpeeksi tehokas ja tukea antava tuote. Perehdy pakkausten teksteihin ja lue mitä tuote lupaa tehdä. Esimerkiksi kevyttä tukea lupaava tuote voi olla liian hento eikä pidä tuuheutta koko päivää.

Hox! Muista syväpuhdistava shampoo, jos käytät muotoilutuotteita

Värjäämisellä tuuheat hiukset

Käsittelemätön hius saattaa olla liukas ja valuva. Hius voi olla myös hankalasti muotoiltava eikä kampaukset pysy muodossaan. Valuva hius kaipaa ryhtiä ja tekstuuria.

Lue myös: Sävyttävä shampoo tuo väriä hiuksiin

Värjääminen voi tuoda avun ongelmaan. Hiuksen rakenne muuttuu värjätessä. Värjääminen tuo hiukseen hallittavuutta ja tuuheutta.

Hius saa sopivasti haluttua karheutta ja ryhtiä, jota on helpompi käsitellä. Tälläinen hius ei myöskään rasvoitu yhtä nopeasti, jos liiallinen hiuspohjan tali on ongelma.

Ei suinkaan kannata vaalentaa tai kärhentää hiuksiaan liikaa. Esimerkiksi permanentti on hyvin voimakas käsittely, jota ei kannata tehdä liian usein.

Lue myös: Parhaat tuotteet värjätyille hiuksille

Hiukset voivat kärsiä ja muuttua kuivaksi koppuraksi. Hennot hiukset ovat erityisen herkkiä kemiallisille käsittelyille, jos niitä toteutetaan liian usein tai liian kovilla kemikaaleilla.

Muista pestä hiukset puhtaaksi muotoilutuotteiden jäämistä

Muotoilutuotteiden käytön jälkeen on tärkeä saada hiuspohja puhtaaksi. Tutustu näihin teksteihin ja opi lisää miten peset rasvoittuvat hiukset ja päänahan puhtaaksi.

Toivottavasti löysit ohjeita miten hoitaa ohuita hiuksia, jotta saisit tilalle tuuheat hiukset!

*mainoslinkki.